ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ- Πρώτη νίκη με εμφατική εμφάνιση για τον Α.Σ. Γιάννενα

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών και μάλιστα ενός αντιπάλου, που ήταν αήττητος μέχρι το Σάββατο, πέτυχε ο Α.Σ. Γιάννενα, επικρατώντας με 3-1 σετ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κώστα Τσιούπη ανέβηκε στη βαθμολογία, ωστόσο, το κυριότερο είναι πως έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Ιωαννίνων, που πλήρωσε τα πολλά λάθη και έδωσε το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να κερδίσουν εύκολα το πρώτο σετ.
Η είσοδος στο παιχνίδι της Ελπίδας Τικμανίδου στάθηκε καταλυτική, καθώς η νεαρή αθλήτρια της γιαννιώτικης ομάδας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και είχε πολλούς τελειωμένους πόντους, ενώ την ακολούθησε σε απόδοση η Λευκορωσίδα Lizaveta Chabai. Η κατάκτηση των τριών επόμενων σετ ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, με τις παίκτριες του Ακριτίδη να αδυνατούν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να προβάλλουν αντίσταση.
Τα σετ:16-25, 25-16, 25-17, 25-16.
Α.Σ. Γιάννενα (Τσιούπης): Χαρατζόγλου, Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Νιακοπούλου(λ), Νταγκοπούλου, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου(λ), Κακαγή, Σαράφη, Μπουρλή, Τσάμου, Μανικάκη.
Ε.Ο. Σταυρούπολης (Ακριτίδης): Τσελλίδη, Ζερβού, Καλίδη, Κανονίδου(λ), Κουκούλη, Γούση, Σαραγκούδη, Βουγιουκλίδου(λ), Σωτηρίου, Σαχπαζίδου, Τακαρίδου, Αναστασιάδη, Γιαμάκη, Τσιούκα.

Σχετικά άρθρα

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα