ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ψάχνει την πρώτη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Με στόχο την κατάκτηση της 1ης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει Δάφνη Αγίου Δημητρίου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Το παιχνίδι θα γίνει μεθαύριο Κυριακή, στις 1.45 το μεσημέρι, και η αποστολή της ομάδας του Νίκου Δουβίτσα δε θα είναι εύκολη, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία, μάλιστα, ξεκίνησε νικηφόρα τη σαιζόν, επικρατώντας στη Λευκάδα της τοπικής Νίκης.
«Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στη Λευκάδα. Έχει δύο Αμερικανίδες, οι οποίες σκοράρανε 63 πόντους μαζί, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δουλέψαμε αρκετά καλά. Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ στο αμυντικό transition, γιατί στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λευκάδα έβαλαν πολλούς πόντους στο fast break. Είχαν 10/10 αιφνιδιασμούς, κάτι που δείχνει ότι τρέχουν καλά το γήπεδο και σκοράρουν πολύ στο transition», ανέφερε σε δηλώσεις του ο coach του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί αρκετά καλά για να πάρει το «διπλό» και να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό την 1η αγωνιστική.
Την ελπίδα ότι η ομάδα της θα πανηγυρίσει τη νίκη, εξέφρασε η ολλανδή forward του ΠΑΣ Isabella Slim. «Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμες, γιατί ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε μόνο 16 παιχνίδια συνολικά, οπότε κάθε αγώνας μετράει. Θεωρώ ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Χριστίνα Θεοδώρου, που χαρακτήρισε μία πολύ δυνατή ομάδα τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. «Έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις και πιστεύω ότι, αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του coach, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Σίγουρα το παιχνίδι δε θα είναι σαν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου είχαμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Το γήπεδο της Δάφνης είναι δύσκολο, όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να γυρίσουμε με το “διπλό” στα Γιάννενα».

Παρακολουθήστε παρακάτω το pregame του δεύτερου αγώνα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, με τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Νίκου Δουβίτσα και των αθλητριών Isabella Slim και Χριστίνα Θεοδώρου.

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής