ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Αουτσάιντερ, αλλά με πίστη για την έκπληξη

Καθ’ όλα έτοιμος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Ο Νίκος Δουβίτσας, στις δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας, έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο δυνατοί σε σχέση με τα μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια, καθώς πρόσθεσαν στη θέση «5» και τη Ruth Hamblin. «Θα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σαφέστατα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσγειωμένοι και πάρα πολύ σοβαροί και στην άμυνα και στην επίθεση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε και στο ότι ο ίδιος θα έχει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να  ζήσει το γήπεδο γεμάτο με τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανυπόμονη για το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC δήλωσε η guard της ομάδας Κατερίνα Μαρίνη και κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο «Για μένα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC εντός έδρας και ανυπομονώ λίγο περισσότερο γι’ αυτό, γιατί, όπως ξέρουμε, ο κόσμος είναι ο παλμός της ομάδας. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, όμως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα με τις οδηγίες του coach και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στην εξαιρετική προετοιμασία που πραγματοποίησε η ομάδα αλλά και στον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο στάθηκε η Samantha Cooper. «Είμαστε προετοιμασμένες καλά γι’ αυτό το παιχνίδι και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και χαρούμενες που επιτέλους θα παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό, ανταγωνιστικό και κλειστό παιχνίδι υψηλής ενέργειας. Ανυπομονούμε για την Κυριακή. Την περσινή σεζόν δεν μπορούσαμε να έχουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο, αλλά έχω ακούσει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένη να το δω αυτή τη χρονιά», δήλωσε η καναδή αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Παρακολουθήστε παρακάτω το pregame του πρώτου αγώνα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Νίκου Δουβίτσα και των αθλητριών Κατερίνας Μαρίνη και Samatha Cooper.

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής

Με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC