ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Εκ νέου πρόεδρος η Μ. Παλαιοπάνου στο ανανεωμένο Δ.Σ. του Ν.Ο. Ιωαννίνων

Η επανεκλογή της Μάρθας Παλαιοπάνου στη θέση της προέδρου και η ριζική ανανέωση του διοικητικού σχήματος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα το μετά από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτριος Παπαγεωργίου, γενική γραμματέας η Σπυριδούλα Μπάγια, αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο Ιωάννης Τσιάβος, ταμίας ο Βασίλειος Ντάρας, έφορος κωπηλασίας ο Λάμπρος Ρίζος, έφορος ανάπτυξης η Τόνια Σβάιερ, έφοροι δημοσίων σχέσεων οι Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παπαϊωάννου και Γεώργιος Σαραλιώτης, και αναπληρωματικά μέλη οι Δημήτριος Τσουμάνης και Κωνσταντίνος Λαγός.
«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη των υπόλοιπων μελών της διοίκησης στο πρόσωπό μου, αλλά και το γεγονός ότι αξιόλογα και δραστήρια μέλη της γιαννιώτικης κοινωνίας, όπως, για παράδειγμα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, αποφάσισαν να συμβάλλουν, καθένας με τις δυνάμεις του, στην προσπάθεια που κάνουμε να πάμε το σωματείο μας ακόμα πιο ψηλά. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι στο νέο Δ.Σ. εισέρχονται παλιοί αθλητές του Ομίλου μας, άνθρωποι δηλαδή που γνωρίζουν καλά το άθλημα, κάποιοι εκ των οποίων με μεγάλες διακρίσεις ακόμα και σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα», τόνισε σε δήλωσή της, αμέσως μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ., η κ. Παλαιοπάνου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. που δε συμμετέχουν στο νέο, τους Αλέξανδρο Μπερή, Χρήστο Δημητρίου, Αθανάσιο Κιτσάκο, Θεόδωρο Βαντόλα και Κωνσταντίνο Παπαπέτρου, οι οποίοι, όπως τόνισε, στάθηκαν ικανοί συνοδοιπόροι κατά την προηγούμενη θητεία της διοίκησης.
Για πρώτη φορά συμμετέχει στο Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι. η τρεις φορές Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Τόνια Σβάιερ, η οποία, με αφορμή την εκλογή της, δήλωσε πως «πρόκειται για μία νέα διοίκηση με μέλη ικανά, τα οποία αγαπούν τον Όμιλο και θέλουν να τον βοηθήσουν, σε συνεργασία με την πρόεδρο, να φτάσει και πάλι στη θέση που του αξίζει, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και γενικότερα στην κοινωνία των Ιωαννίνων».
Από την πλευρά του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λάμπρος Ρίζος, με αγωνιστική θητεία 35 ετών στην κωπηλασία, δήλωσε περήφανος που θα υπηρετεί πλέον και από τη διοικητική σκοπιά τον Ν.Ο.Ι. «Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να γίνουν σπουδαίοι αθλητές και να πάμε τον ΝΟΙ στην κορυφή. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», ανέφερε. Αντίστοιχο το μήνυμα και της εκ νέου γενικής γραμματέα του Ομίλου Σπυριδούλας Μπάγια, η οποία υπογράμμισε πως «συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου από το 2018 με θέληση και με όραμα να φτάσουμε τον Ν.Ο.Ι. όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

Ν.Ο. Ιωαννίνων: Τίμησε το παρελθόν του με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ν.Ο.Ι. βραβεύει τους κορυφαίους του 2023

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ