ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Κέρδισε τις καρδιές των αγωνιζομένων και τη στήριξη των φορέων

«Ο αγώνας μας έχει κερδίσει τις καρδιές των αγωνιζομένων». Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΑ Χρήστος Σαρηγιαννίδης, εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή του για τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών στο 27ο Ηπειρωτικό «ΙΚΤΕΟ Autotest» Ράλλυ, το οποίο πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για τον αγώνα, που δόθηκε στο ξενοδοχείο Epirus Palace, όπου θα γίνουν το απόγευμα της Κυριακής και οι απονομές, ο κ. Σαρηγιαννίδης ευχαρίστησε τους αγωνιζόμενους, που για μία ακόμη χρονιά τιμούν τον Ηπειρωτικό Ράλλυ με τη συμμετοχή τους, σημειώνοντας, βέβαια, ότι καταλυτικό ρόλο παίζουν και οι προσφερόμενες παροχές, από τη μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων μέχρι τη δωρεάν φιλοξενία των πληρωμάτων.
Ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΑ ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό του αγώνα, το ΙΚΤΕΟ Autotest, την Περιφέρεια Ηπείρου και τους δήμους Ιωαννιτών και Δωδώνης για τη συνδιοργάνωση και όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «βάζουν πλάτη για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση». Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του αγώνα, που φέτος είναι διήμερος, υπενθυμίζοντας ότι οι θεατές απαγορεύονται, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος, που για δεύτερη χρονιά δε θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση.
Στο γεγονός ότι μια σημαντική αθλητική διοργάνωση συνεχίζεται παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, εστίασε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας, ο οποίος ευχήθηκε καλό αγώνα στα πληρώματα και συνεχάρη όλους όσοι βοηθούν. Σημείωσε, επίσης, ότι πρόκειται για μια διοργάνωση, που και την τοπική οικονομία βοηθά, και στην τουριστική προβολή της περιοχής συμβάλλει, κάτι που υποχρεώνει την Περιφέρεια Ηπείρου να στηρίζει το Ηπειρωτικό Ράλλυ αδιάλειπτα.
Αρωγός του αγώνα είναι και το ΠΕΑΚΙ, στις εγκαταστάσεις του οποίου θα βρίσκεται το Service Park. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Παντελής Κολόκας τόνισε τη στήριξη γενικότερα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κάτι που αποδεικνύεται και από την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. «Ελπίζουμε αυτή η μερική επιστροφή στην κανονικότητα θα συνεχιστεί για να συνεχιστούν και οι διοργανώσεις αγώνων», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα

Τα πάνω – κάτω με την οριοθέτηση της Παμβώτιδας

Χορταστικό θέαμα στη 2η Ανάβαση Ιωαννίνων

Ηπειρωτικός Αγών

Με υποσχέσεις για θέαμα υψηλού επιπέδου η 2η Ανάβαση Ιωαννίνων