ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με καλεσμένο τον Τζον Λάτιμορ το 7ο Ntougias Basketball Camp

Με προσκεκλημένο, για δεύτερη χρονιά, τον Τζον Λάτιμορ, skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων, θα διεξαχθεί στις 19-21 Ιουλίου το 7ο ΝΒΑ Camp, που οργανώνει στα Γιάννενα η Aκαδημία Mπάσκετ Ντούγιας.

Ο coach Τζον θα παρουσιάσει το ΝΒΑ ασκησιολόγιο του, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες, που θα πάρουν μια γεύση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Στο 7ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά, καθώς το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ασκήσεις shooting, dribble clinic, footwork, defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση.
Το NBA Camp, εκμεταλλευόμενο τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, με κορυφαίους παίκτες και προπονητές, φέρνει στα Γιάννενα καταξιωμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά. καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής. Τα τελευταία χρόνια έχουν βρεθεί στην πόλη ο development coach Adam Branch (Indiana Pacers), ο skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball), ο συνεργάτης των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ακαδημίας OnPointHoops Jonathan Reed και ο NBA skill trainer John Harris.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6942560114. Λόγω του covid-19 ο αριθμός των εγγραφών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχετικά άρθρα

Έπεσε η αυλαία στο 8ο Ntougias Basketball Camp

Ο Τζον Λάτιμορ στο 8ο Ntougias Basketball Camp

Έπεσε η αυλαία στο 7ο NBA Ntougias Basketball Camp