Στα κυανόλευκα ντύθηκε ο Παναγιώτης Τριάδης
ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε Τριάδη, Ντουρουντό και Σούιτσα

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή, γεμίζει το τεχνικό τιμ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή της σεζόν, που είναι ο επιθετικός Παναγιώτης Τριάδης, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι τις 30/6/2023.

Ο Παναγιώτης Τριάδης αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός κρούσης, αλλά περισσότερο ως περιφερειακός. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν στην Ινδία η ομάδα Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ. Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1992 στη Γερμανία, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Βέχεν Βίζμπαντεν. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από τη θητεία του στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης από το 2012 έως το 2019. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί ως διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας. Έγινε συμπαίκτης στον ΠΑΣ με τον μικρότερο αδελφό του Αλέξανδρο Τριάδη, που είχε αποκτηθεί πέρυσι.

Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε και τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ιστορικό Π.Α.Σ. Γιάννινα, ο οποίος μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και παράλληλα να βρεθώ στην ίδια ομάδα με τον αδερφό μου. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Πρόταση σε Αραμπούλι;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στους Γιαννιώτες έχει προταθεί ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο φορ από τη Γεωργία δε θα συνεχίσει στη Λαμία και «ψάχνεται» για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Ο 27χρονος επιθετικός φέτος κατέγραψε 22 συμμετοχές με την ομάδα της Φθιώτιδας, σκοράροντας τέσσερις φορές, ενώ τη σεζόν 2019-20 με τη φανέλα του Πανιωνίου έκανε 30 συμμετοχές και έξι τέρματα.

Ανακοίνωσε Σούιτσα

Παράλληλα με τις μεταγραφές, γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν και τα κενά που υπάρχουν στο τεχνικό τιμ, σε συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά. Το περασμένο Σάββατο ανακοινώθηκε η παραμονή και επέκταση της συνεργασίας με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό. Χθες ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σλόμποταν Σούιτσα, ως προπονητή τερματοφυλάκων, στη θέση του Σπύρου Χριστόπουλου, που αποχώρησε.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ σημειώνει: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ο Σλόμπονταν Σούιτσα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου. Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων έχει πολυετή εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει εργαστεί στις ομάδες του Πανηλειακού (2000-2001), του Αιγάλεω (2001-2004), της ΑΕΚ (2004-2011) και του Ατρόμητου Αθηνών (2011-2020). Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Π.Α.Σ. κ. Σούιτσα».

Απομένει ο βοηθός του Μεταξά, που θα είναι και αναλυτής αγώνων. Την επιλογή αυτή θα την κάνει ο κόουτς, που ήδη μελετά κάποια βιογραφικά ενδιαφερομένων. Σε περίπτωση που δε θα είναι βοηθός ο Νίκος Μπαδήμας, που είχε το ίδιο πόστο με προπονητή τον Αργύρη Γιαννίκη, θα μετακινηθεί ως τεχνικός διευθυντής και γενικός συντονιστής των τμημάτων υποδομής.

Ο Γιάννης Ντουρουντός

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ η παραμονή στο τεχνικό τιμ του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού. Ήταν στο ίδιο πόστο και τα προηγούμενα δύο χρόνια με προπονητή τον Αργύρη Γιαννίκη. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Γιάννης Ντουρουντός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους».

Ταξίδι αστραπή του Μεταξά

Ο κ. Μεταξάς, την περασμένη Πέμπτη έκανε ταξίδι αστραπή στα Γιάννινα, είδε για λίγο κάποια σπίτια που του πρότεινε η ΠΑΕ για τη διαμονή, είδε επίσης τις εγκαταστάσεις στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και στο ΠΕΑΚΙ, και στη συνέχεια αναχώρησε για Θεσσαλονίκη να δει τους δικούς του, επιστρέφοντας πάλι στη Γερμανία. Μετά τις 20 Ιουνίου θα έρθει για οριστική εγκατάσταση στα Γιάννινα, καθώς θα ξεκινήσει και η προετοιμασία, ενώ θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση από τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη.

Στον Ατρόμητο ο Καρτάλης

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο αποχώρησε από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ως ελεύθερος για τους Περιστεριώτες. Συνολικά, στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 51 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος