ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επίλογο με νίκη θέλει σήμερα ο ΠΑΣ

Με νίκη θέλει να κλείσει την αγωνιστική αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα, που θα υποδεχτεί σήμερα στις 17.15 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο στάδιο «Ζωσιμάδες», στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Το παιχνίδι βαθμολογικά είναι αδιάφορο, αφού και οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την παραμονή. Θα είναι μια καλή ευκαιρία και για τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν ελεύθερα καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν ο καθένας από τη δική του πλευρά τις τελευταίες εντυπώσεις.

Λόγω της περιπέτειας με τον κορωνοϊό που είχε η τοπική ομάδα τον τελευταίο καιρό, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον Αργύρη Γιαννίκη. Προχθές βρέθηκε ένας ακόμη παίκτης θετικός και συνολικά τα κρούσματα των τελευταίων 12 ημερών είναι δέκα στην ομάδα. Η αποστολή ανάγκης (με τρεις τερματοφύλακες) απαρτίζεται από τους εξής 15 ποδοσφαιριστές: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Τριάδης, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Κρίζμαν και Παμλίδης.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 στη Ριζούπολη και έχασε 3-1 στα Γιάννινα. Το τέλος του σημερινού αγώνα θα σημάνει και την αρχή άλλων εξελίξεων στον ΠΑΣ για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες τόσο για την παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη, που είναι διακαής πόθος των φιλάθλων, όσο και για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μεταγραφές. Για τον πετυχημένο τεχνικό οι περισσότερες πιθανότητες είναι να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα.

Διαιτητής ο Βάτσιος

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του Βάτσιου θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). Τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας). Στο VAR θα βρίσκονται ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας). Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Τάπραντζης (Αιτ/νιας).

Η αποστολή του Απόλλωνα

Για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Μάκης Χάβος έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κότσαρη, Μπρούσιτς, Τσαμπούρη, Λισγάρα, Κάλισιρ, Κολ, Σλίβκα και Τσιλούλη, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η αποστολή αποτελείται από τους Γιαννακόπουλο, Βέρουλστ, Χουχούμη, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Λαγό, Ντάουντα, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Φατιόν, Κιτόκο, Βάρκα, Ρώσση, Ρηγόπουλο και Ρόδη.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος