Ο Εραμούσπε υπέγραψε μέχρι το 2025 στον ΠΑΣ, για να πανηγυρίσει και άλλα γκολ, όπως με τον Ολυμπιακό την σεζόν 2020-21
Αθλητικά

Με σφιγμένες γροθιές αναχωρεί για Αθήνα

Πάνοπλος αναχωρεί σήμερα για Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αύριο στις 7 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι η ρεβάνς του πρώτου αγώνα που είχε γίνει αρχές Απριλίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Όλοι στο γιαννιώτικο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή, κόντρα στην καλύτερη ομάδα που έχει και το αβαντάζ της ισοπαλίας από το πρώτο παιχνίδι. Όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις και να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση στον τελικό. Είναι για τον ΠΑΣ το παιχνίδι της χρονιάς.

Χθες ο Αργύρης Γιαννίκης είδε ότι οι Πίρσμαν, Καρτάλης και Μιλιντσεάνου έβγαλαν χωρίς κανένα πρόβλημα την προπόνηση και θα είναι στην αποστολή. Το ίδιο και οι Σάλιακας και Κριζμάν που είχαν χτυπήματα από το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο μοναδικός που θα μείνει στα Γιάννινα, είναι ο τραυματίας από καιρό Σιόντης, καθώς η χρονιά είχε τελειώσει από τον χειμώνα. Συνεπώς ο Γιαννίκης έχει όλους τους παίκτες για να επιλέξει ότι σχήμα νομίζει ότι είναι καλύτερο που θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Πιθανόν να εγκαταλείψει την ιδέα για 3-5-2, που δεν του πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Βόλο και Παναιτωλικό, και να πάει σε άλλον σχηματισμό.

Πριν από την προπόνηση που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες», ο Γιαννίκης μάζεψε τους παίκτες και είχε για λίγο συζήτηση μαζί τους. Ανέφερε ότι θα πρέπει να αφήσουν τα πάντα στην άκρη και να είναι αφοσιωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, που θα είναι πολύ δύσκολο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Γιώργος Παμλίδης δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Το μυαλό μας είναι 100% στο ματς του κυπέλλου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως και στο πρώτο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Όλοι μας ζούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δε θεωρώ ότι μας φέρνει έξτρα πίεση, ίσα ίσα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς για να γράψουμε τα ονόματα μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε το 101% για να τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Στα Γιάννινα με 22 ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό