Στιγμιότυπο από τον περυσινό αγώνα στα Γιάννινα με τον Βόλο
Αθλητικά

Αδιάφορο ματς με αυξημένο εγωισμό

Την ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιo θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19.30 ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των αγώνων πλέι άουτ. Είναι αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία.

Αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, είναι από λόγους εγωισμού, για το ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση των έξτρα αγώνων. Για τον λόγο αυτό ο ΠΑΣ θα παίξει χωρίς άγχος, ανοιχτά, διεκδικώντας τη νίκη, για να ανακοπεί και το κακό σερί των πλέι άουτ, αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από ΟΦΗ στο Ηράκλειο και Λαμία στα Γιάννινα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως είχε πει και μετά το ματς με τη Λαμία, θα κάνει κάποιες αλλαγές για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που ήταν στον πάγκο. Μετά από αρκετό καιρό πήρε το πρώτο… ρεπό για ξεκούραση ο Γιούρι Λοντίγκιν. Κάτω από τα δοκάρια θα επανεμφανιστεί μετά από καιρό ο Χουτεσιώτης και στον πάγκο θα καθίσει ο νεαρός Αθανασίου. Ο Χουτεσιώτης στους αγώνες πρωταθλήματος αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου 2021, στον αγώνα του β’ γύρου ΠΑΣ – Βόλος 0-1. Στη συνέχεια τη θέση του πήρε ο Λοντίγκιν, με εξαίρεση το παιχνίδι Κυπέλλου στο Περιστέρι στις 3 Φεβρουαρίου 2021 που έπαιξε πάλι ο Χουτεσιώτης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σιόντης, Κριζμάν, Πίρσμαν και ο Κάργας. Στην αποστολή ο Γιαννίκης πήρε 20 παίκτες, με αρκετά νέα πρόσωπα όπως οι Αθανασίου, Πανουργιάς, Δούμτσης, Νάουμετς. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με προπόνηση που έγινε στα Γιάννινα, όπου ο κόουτς έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του. Σε διάταξη 4-4-2 ο ΠΑΣ αναμένεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη, στην άμυνα τους Σάλιακα, Πήλιο, Παντελάκη, Εραμούσπε, στο κέντρο Λιάσο, Ντομίνγκεθ, στα χαφ Ελευθεριάδη, Μπρένερ και στην επίθεση Παμλίδη, Μιλιντσιάνου. Στην αποστολή είναι και οι Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Νάουμετς, Γροσδάνης, Δούμτσης.

Διαιτητής ο Κουτσιαύτης

Διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), Κούλα Χασάν (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ο Τσαγκαράκης (Χανίων). Διαιτητής VAR ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), βοηθός AVAR ο Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας).

Αήττητος ο Βόλος

Αήττητος είναι στους αγώνες πλέι άουτ ο ΝΠΣ Βόλος με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Ο Ζαν Μπαριέντος εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα, με τον Άνχελ Λόπεθ να δίνει «ανάσες» στον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έχει παίξει βασικός και χωρίς να γίνει αλλαγή και στα τρία παιχνίδια των πλέι άουτ. Εκτός έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Πιθανότατα θα δούμε και πάλι τον Τάσο Δουβίκα να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Λογαράς, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μπαριέντος, Ρενάτο, Περέα, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Μπουένο, Δουβίκας.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος