Ο γυμναστής του ΠΑΣ Γιάννης Ντουρουντός
Αθλητικά

Έρχεται πρόγραμμα φωτιά για τον ΠΑΣ

Παίζει εκτός με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και εντός με Λαμία, Αστέρα Τρίπολης.

Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει στη συνέχεια τον ΠΑΣ Γιάννινα και για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσουν ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής των αγώνων, κάνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο ΠΑΣ στα προσεχή παιχνίδια θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο στάδιο «Ζωσιμάδες», θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και ο πρώτος γύρος θα κλείσει στα Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι δύσκολα όλα τα ματς, ακόμη και αυτό με τη Λαμία, που θέλουν πολλή προσοχή για τους κυανόλευκους. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια, για να φύγουν τα σύννεφα που εμφανίστηκαν τελευταία, όταν μέσα στα Γιάννινα χάθηκαν πέντε βαθμοί, λόγω της ήττας από τη Λάρισα και της ισοπαλίας με τον Παναιτωλικό.

Το ευτύχημα για τον Γιαννίκη είναι ότι θα έχει επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως οι Κριζμάν, Κάστρο (τραυματίες) και Λώλης (τιμωρημένος), ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι ξεκούραστοι και σε καλύτερη κατάσταση. Για το πώς θα αξιοποιήσουν στον ΠΑΣ τον χρόνο της διακοπής, μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (Super 104.3) ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός, που σημείωσε μεταξύ άλλων: «Κάθε διακοπή μπορείς να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να έχεις και το μεγαλύτερο όφελος. Άλλοι κάνουν μίνι προετοιμασία, άλλοι θέλουν να βοηθήσουν τους τραυματίες να επανέλθουν, άλλοι να διατηρήσουν έναν καλό ρυθμό γιατί ήταν ήδη σε υψηλή απόδοση. Εμείς δεν ανήκουμε σε κάποια απ’ αυτές τις κατηγορίες. Έχουμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στα οποία θα αφιερώσουμε χρόνο στην προπόνηση. Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε άμεσα παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς, δε θεωρώ ότι έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε έναν καθαρά αγωνιστικό μικρόκυκλο χωρίς φιλικό παιχνίδι, προσπαθώντας να αποκομίσουμε το μεγαλύτερο όφελος, ώστε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως τη στιγμή που σταματήσαμε».

Για το καλό ξεκίνημα και γενικότερα για την πορεία της ομάδας ανέφερε: «Μέχρι στιγμής παίξαμε οκτώ παιχνίδια. Απ’ αυτά ένα σύνολο 80 λεπτών δεν είμαι ευχαριστημένος, μπήκε ένας προβληματισμός στο μυαλό μου απ’ αυτά τα διαστήματα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς. Με την ίδια απόδοση μπορούμε να πάρουμε περισσότερους. Ο αθλητισμός θέλει και τύχη».

Για το πόσο έτοιμη είναι σε ποσοστό επί τοις εκατό η ομάδα σημείωσε: «Θεωρώ ότι τώρα λαμβάνουμε το 100% για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά με τη δουλειά που θα ακολουθήσει, θα παίρνουμε κάθε φορά και περισσότερα. Δεν υπάρχει ταβάνι, υπάρχει δουλειά και βελτίωση. Απλά τώρα δεν υπάρχει κάποιο παράπονο, οι παίκτες αποδίδουν το 100% και μας δίνουν αυτό που θέλουμε».

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Ολυμπιακό