Αθλητικά

Περιμένουν και αμυντικό από την Αργεντινή

Δεν είναι ο Μουνιόθ για τον οποίο… πανηγύρισαν στο διαδίκτυο οι φίλου του ΠΑΣ, αλλά άλλος παίκτης.

Αργεντινός στόπερ αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είναι στα Γιάννινα για την υπογραφή του συμβολαίου. Ο Γιαννίκης ζήτησε να υπάρχει και τρίτος κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ, μετά τους Παντελάκη και Κάργα. Για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά και σε περίπτωση τιμωρίας ή τραυματισμού, να υπάρχει από τον πάγκο αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Στην άμυνα έγιναν το φετινό καλοκαίρι οι μεγαλύτερες αλλαγές, καθώς αποχώρησαν οι Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας και αποκτήθηκαν Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας. Προφανώς ο κόουτς είναι του δόγματος, ότι οι ομάδες πρώτα χτίζονται από τα μετόπισθεν. Μοναδική διαφοροποίηση μέχρι τώρα στις μεταγραφές, ήταν με τον Ισπανό Χουάν Ντομίνγκεθ που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Για τον Αργεντινό που αναμένεται στα Γιάννινα, ακούγονται πολλά σενάρια. Διέρρευσε το όνομα του Εζεκίελ Μουνιόθ με παρουσία σε Μπόκα Τζούνιορς, Παλέρμο, Σαμπντόρια,Τζένοα, Λεγανές, Λανούς. Και μόνο η αγωνιστική παρουσία του σε αυτές τις ομάδες έχει εξιτάρει την περιέργεια αλλά και την αγωνία των φιλάθλων. Όμως δεν είναι αυτός που μιλά με τον ΠΑΣ. Αυτό διέρρευσε χθες από πολύ αξιόπιστη πηγή της ομάδας. Άλλος είναι ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει. Και αυτός έχει ένσημα στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής. Το όνομά του, για ευνόητους λόγους φυλάσσεται μυστικό.

Φιλικό την Πέμπτη με Θεσπρωτό

Τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας θα υποδεχθεί στα Γιάννινα ο τοπικός ΠΑΣ, για φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.15 στο ΠΕΑΚΙ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, «ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ». Περιορισμένος θα είναι και ο αριθμός εκπροσώπων του Τύπου, που θα συμπληρώσουν και έντυπο δήλωσης όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί. Θα ακολουθήσει και νέο φιλικό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες για να «τσεκάρει» κάποια πράγματα, σε σχέση και με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό. Σήμερα θα γίνει μόνο απογευματινή προπόνηση και θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση των Κρίζμαν και Νάουμετς που έχουν προβλήματα τραυματισμού. Το ρεπό δεν ίσχυσε χθες για τον Χουάν Ντομίνγκεθ που έκανε ατομική προπόνηση με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό, για να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ίσως να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Θεσπρωτό.

Χάλι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου

Συνεχίστηκαν και χθες με ειδικό μηχάνημα οι εργασίες σποράς σε σημεία που χρειάζεται περισσότερο χόρτο ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Ζωσιμάδες». Πρόσφατα εξετάστηκε και από ειδικό που έστειλε η Σούπερ Λίγκα, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Προ τριετίας ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Ζωσιμάδες» ήταν σημείο αναφοράς δυσμενών σχολίων για την κακή κατάσταση που βρισκόταν. Όμως με τα έργα που έγιναν, άλλαξαν πολλά. Την προπερασμένη αγωνιστική σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 1 και πέρσι στη Σούπερ Λιγκ 2, ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, αντέχοντας σε παγωνιές, υγρασία και βροχοπτώσεις. Φέτος με τα νέα έργα θα είναι ακόμη καλύτερος. Οι άνθρωποι που το συντηρούν, λένε ότι είναι χαλί και από τα καλύτερα του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος