ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Η Αφροδίτη Σαρλή νέα πασαδόρος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την Εβίτα Καρακατσιάνη, και η Αφροδίτη Σαρλή αποφάσισε να αλλάξει στέγη, μεταπηδώντας από τον Α.Σ. Γιάννενα στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η 21χρονη πασσαδόρος από τη Θεσσαλονίκη θα αντικαταστήσει τη Ναταλία Θεοδωράκη, που πήρε μεταγραφή για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας. Η Σαρλή ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Ναύαρχο Βότση. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τρεις συμμετοχές σε final 4 με τα αναπτυξιακά (4η θέση) και συμμετοχή στην Α2. Στη συνέχεια αγωνίστηκε μία χρονιά στο Ανατόλια (Β’ Εθνική) πριν έρθει στα Γιάννενα για να αγωνιστέι στον ΓΑΣ τις τελευταίες δύο χρονιές.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή τη χρονιά θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είναι ένας ιστορικός σύλλογος που πραγματοποιεί μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλήματος. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και την προπονήτρια για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία και εύχομαι μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς», ανάφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Αφροδίτη Σαρλή, που σπουδάζει στο τμήμα Χημείας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα

Πασαδόρο από τις ΗΠΑ έκλεισε ο ΠΑΣ Γιάννινα WVC

Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα WVC η Κλειώ Παππά

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών