ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επιστροφή στην Α2 για τον Α.Ο. Ιωαννίνων

Στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων ως πρωταθλητής του Δ’ Ομίλου της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα συμμετέχει στον Α’ Υποόμιλο με τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, τον Αρχέλαο Κατερίνης, τον ΓΑΣ Κιλκίς, τις Ελπίδες Αμυνταίου και τον ΑΟ Κοζάνης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το προπονητικό δίδυμο Γιάννη Καραμπίνα και Βασίλη Σιαράβα για την πετυχημένη αγωνιστική πορεία, όλους τους αθλητές που υπερέβαλαν εαυτούς και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, καλεί σε συστράτευση τους φίλους του αθλήματος, αλλά και όλους τους Γιαννιώτες φίλαθλους, ώστε να υποστηρίξουν την τοπική ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ίσως την πιο δύσκολη από το 1995 που ιδρύθηκε ο σύλλογος.
Στο μεταξύ, με δεδομένη την αναβάθμιση της γιαννιώτικης χειροσφαίρισης τα τελευταία χρόνια, ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων δημιουργεί νέα τμήματα αρχάριων αθλητών, αγοριών και κοριτσιών, που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2009–2011, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα. Οι προπονήσεις των αρχαρίων θα πραγματοποιούνται σε πλήρη συμφωνία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, υπό την αυστηρή επίβλεψη της έμπειρης προπονητικής ομάδας του Συλλόγου. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο νέο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ στη Λιμνοπούλα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, και θα είναι δωρεάν. Πληροφορίες στους Οδυσσέα Λάμπρου (6936998422) και Βασίλη Σιαράβα (6936567263).

Σχετικά άρθρα

Στην Ηγουμενίτσα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών

Στα Γιάννενα το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ

Γεωργία Χαλάτση

Στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων Κ16 δώδεκα αθλητές του Α.Ο. Ιωαννίνων