ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Νέος εξοπλισμός για το Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ

Νέο, σύγχρονο εξοπλισμό για το κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, μέσω του οποίου θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους αθλητές και το κοινό, εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Ε.Δ. παρέλαβε σήμερα το πρωί από το Κολυμβητήριο Ναυπάκτου τον νέο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, τον οποίο θα αξιοποιήσει τόσο στο κολυμβητήριο, όσο και στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Πρόκειται για μια καινούργια αυτόματη σκούπα «ρομπότ» για τον καθαρισμό της πισίνας, για δυο εναλλάκτες θερμότητας, για τέσσερις κυκλοφορητές για τους λέβητες και για έναν καινούργιο πίνακα αυτοματισμού.
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και ο πρόεδρος της Παντελής Κολόκας ευχαριστούν τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τη Γ.Γ.Α για την επίσπευση των διαδικασιών παραλαβής του νέου εξοπλισμού, καθώς και τον δήμο Ναυπάκτου και το Δημοτικό Κολυμβητήριο για τη συνεργασία, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.
Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εργασίες και οι παρεμβάσεις στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αθλητές και κοινό.

Σχετικά άρθρα

Κλείνει για εργασίες το κολυμβητήριο

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ