ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ανοίγουν για το κοινό Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα

Ανοίγουν για το κοινό από σήμερα Τρίτη, στις 9 το πρωί, οι υπαίθριοι χώροι του Πανηπειρωτικού Σταδίου και της Λιμνοπούλας, για κατά μόνας τρέξιμο και περπάτημα.

Οι προϋποθέσεις, ωστόσο, για τη χρήση των χώρων είναι η ιατρική βεβαίωση, η αστυνομική ταυτότητα και η συμπλήρωση του δελτίου καταγραφής αθλούμενου, που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf).

Οι χώροι θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και η άθληση προϋποθέτει την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τις σχετικές ΚΥΑ για την αποφυγή συνωστισμού κ.λπ.

Δεν επιτρέπεται ακόμα η χρήση των οργάνωση γυμναστικής, ούτε τα ομαδικά παιχνίδια με μπάλα. Μόλις υπάρξουν νέες οδηγίες, η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ θα ενημερώσει άμεσα.

Επίσης, η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ θα διευκολύνει όλους τους υποψηφίους-ες για τις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους πολίτες να παρακολουθούν και να τηρούν τις αναλυτικές ενημερώσεις, αναρτήσεις και οδηγίες του προσωπικού και της Επιτροπής Διοίκησης. «Βοηθήστε μας να επιστρέψουμε στην αθλητική κανονικότητα, με τρόπο ασφαλή για όλους και όλες. Τις πρώτες μάχες τις δώσαμε με υπευθυνότητα και τις κερδίσαμε. Τώρα, είναι ώρα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με την ίδια ευθύνη και προσοχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

Επαναδημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου