ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βόλεϊ- Στην Α2 Ανδρών και επίσημα ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ.

Αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι στο τουρνουά ανόδου της Σκύδρας, πέτυχε φέτος ο Πανηπειρωτικός, που, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στον όμιλο της Β’ Εθνικής της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας και πήρε το εισιτήριο για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Με παρουσία μόλις δύο ετών, ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ. θα εκπροσωπήσει ξανά το γιαννιώτικο βόλεϊ σε εθνική κατηγορία, έχοντας στις τάξεις του αθλητές με εμπειρία από την κατηγορία, αλλά και αρκετούς μικρότερους ηλικιακά.
Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο αναφέρει: «Σε μόλις δυο χρόνια από τη δημιουργία αυτής της ομάδας ο στόχος επετεύχθη. Όπως και άλλες ομάδες της ΕΣΠΕΔΕ στο παρελθόν, πετύχαμε την άνοδο, όμως με μια διαφορά: Σ’ αυτήν την ομάδα είχαν ενεργό ρόλο σε όλα τα παιχνίδια αθλητές από την ομάδα Παίδων, ένα πάντρεμα λοιπόν έμπειρων αθλητών με επιτυχίες και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και με ταλαντούχους μικρούς ήταν το στοίχημα… και το κερδίσαμε. Αν σκεφτεί κανείς πως εκκρεμεί ο τελικός της ομάδας Παίδων, αλλά και το γεγονός ότι δυο αθλητές της ομάδας μας συνεχίζουν στη διαδικασία επιλογής της Εθνικής παμπαίδων, μόνο περήφανους μας κάνει! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και χορηγούς της ομάδας που μας βοήθησαν στον αγώνα αυτό».

Σχετικά άρθρα

Πολύτιμο τρίποντο για τον Πανηπειρωτικό

Ανεβάζει στροφές ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ.

Ηπειρωτικός Αγών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα