Αθλητικά

Με Φάμπρι Κάστρο θα πάει στην Κρήτη ο ΠΑΣ

Έτοιμος ο ξένος μέσος να... φάει πάλι σίδερα. Διήμερο ρεπό για ξεκούραση έδωσε ο Γιαννίκης.

Διήμερο ρεπό ξεκούρασης, χθες και σήμερα, έδωσε στους παίκτες του ΠΑΣ ο Αργύρης Γιαννίκης.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι με τον Πλατανιά θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, στα Περιβόλια, έδωσε μια μέρα παραπάνω για ξεκούραση, αφού υπάρχει μια επιπλέον ημέρα για προπόνηση. Η αποστολή θα αναχωρήσει Κυριακή μεσημέρι με το πούλμαν της ομάδας για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πετάξει με αεροπλάνο απευθείας για Χανιά.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από αύριο, με τον Φάμπρι Κάστρο να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα και από Παρασκευή να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε να ταξιδέψει στην Κρήτη. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του σε αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι μαχητής, πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και μπορεί μόνος του να κάνει απροσπέλαστη τη μεσαία γραμμή. Γι’ αυτό και ο Γιαννίκης δεν τον άφησε να αγωνιστεί στο β’ ημίχρονο με τον Απόλλωνα, για να τον έχει και στα άλλα δύσκολα παιχνίδια.

Χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό οι Σεργκελασβίλι και Νάουμετς, που δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να παίξουν. Τον γεωργιανό αμυντικό, που είχε πάθει ρήξη χιαστών το καλοκαίρι, ο κόουτς τον πήρε στην 20άδα της αποστολής του ντέρμπι με τον Απόλλωνα για ψυχολογικούς λόγους, αφού σε λίγο καιρό θα αρχίσει σταδιακά να του δίνει χρόνο συμμετοχής. Όπως έγινε και με τον Ελευθεριάδη στα τελευταία παιχνίδια.

Για τον ΠΑΣ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και η εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-1 ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η προσοχή είναι στραμμένη στο δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, που έχει την ίδια έδρα με τον Κισσαμικό. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση προέρχεται από την ήττα που υπέστη με σκορ 1-0 στη Δράμα από την Δόξα. Βρέθηκε 8 βαθμούς κάτω από την πρώτη εξάδα των ομάδων που θα παίξουν πλέι οφ. Θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να καλύψει την διαφορά και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ είναι μια πρόκληση. Από την άλλη πλευρά, και ο «Άγιαξ» προέρχεται από σπουδαία νίκη και μεγάλη εμφάνιση, και θα πάει με φόρα στην Κρήτη για να πάρει τη νίκη.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος