Αθλητικά

Άπαντες παρόντες για το ντέρμπι της χρονιάς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον ντέρμπι της Κυριακής (ώρα 17.00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι, που μπορεί να είναι η «μητέρα όλων των μαχών». Ο Παντελάκης που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν πήγε στη Νέα Τρίγλια, είναι εντάξει και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Οι Αποστολόπουλος και Λιάσος εξέτισαν την ποινή τους, ο Ελευθεριάδης που επέστρεψε από εξάμηνο τραυματισμό, σημείωσε γκολ με την Καλαμαριά και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, ο Καρτάλης έμεινε στον πάγκο στο προηγούμενο παιχνίδι και τώρα είναι πιο φρέσκος. Ακόμη και ο Ξύδας που τραυματίστηκε με την Καλαμαριά, από σήμερα ίσως ξεκινήσει προπονήσεις. Όταν στο 23’ έκανε ένα σουτ και δεν έβαλε καλά το σώμα και το πόδι του, έδειξε βγαίνοντας από το γήπεδο, ότι έχει κάτι σοβαρό, αφού από το τράβηγμα στον τετρακέφαλο δεν μπορούσε να περπατήσει. Ευτυχώς όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι στην διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.

Στο απουσιολόγιο έμεινε μόνο το όνομα του Σεργκελασβίλι, που είχε πάθει το καλοκαίρι ρήξη χιαστών και τώρα είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. Περισσότερο κομπλέ από κάθε άλλη φορά είναι ο «Άγιαξ της Ηπείρου», κάτι που χαροποιεί τον κόουτς, γιατί θα έχει περισσότερες επιλογές στη συγκρότηση της ενδεκάδας. Ο Γιαννίκης ξεκίνησε από χθες τα μαθήματα τακτικής και τις επόμενες ημέρες όλοι θα δουλέψουν πάνω στα δεδομένα του κυριακάτικου αγώνα.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος