Ο πρόεδρος Θανάσης Χαρίσης απευθύνει ευχές στους προσκεκλημένους
ΑθλητικάΚαθημερινά

Η πίτα και οι βραβεύσεις των βετεράνων του ΠΑΣ

Αριστερά ο Κώστας Σαρρέας παραλαμβάνει την πλακέτα από τον Χρήστο Κατσίφα

Στη γνωστή κοσμική ταβέρνα «Το Κτήμα» του Γιώργου Λαδιά στην Κρύα, έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παλιές δόξες της ομάδας συναντήθηκαν και πάλι σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, με καταπληκτικά εδέσματα και φαγητά, όπου κυριαρχούσαν οι ιστορίες από τα παλιά. Ο πρόεδρος Θανάσης Χαρίσης καλωσόρισε τα μέλη του συλλόγου και τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε το 2020 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία, που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του ΠΑΣ στην Α’ Εθνική κατηγορία. Εκ μέρος της ΠΑΕ παρέστησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ντάσιος, ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης με τους συνεργάτες του Νίκο Μπαδήμα, Γιάννη Ντουρουντό, Σπύρο Χριστόπουλο. Ο Αργύρης Γιαννίκης σε σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τη χαρά που βρέθηκε δίπλα στους παλαιμάχους της ομάδας, σημείωσε ότι θα είναι ευτυχία να ζήσει και ο ίδιος τις μεγάλες στιγμές, που σημάδεψαν την ιστορία της ομάδας και κατέληξε ότι για φέτος η προσπάθεια επικεντρώνεται στην επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Αριστερά με την πλακέτα ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Μασαλάς, που ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα. Διακρίνονται επίσης οι Αργύρης Γιαννίκης, Δημήτρης Κλείτσας, Θανάσης Χαρίσης, Θανάσης Μπουτσουρής.

Τιμήθηκαν με πλακέτα τρεις άνθρωποι, που προσέφεραν αθόρυβα μεγάλες υπηρεσίες στην ομάδα, οι κατά καιρούς φυσιοθεραπευτές Χρήστος Μασαλάς, Χρήστος Μίλης και ο παλιός φροντιστής Κώστας Σαρρέας. Τις πλακέτες επέδωσαν οι Βασίλης Παπαγγέλης, Αργύρης Γιαννίκης και Χρήστος Κατσίφας. Μεταξύ των καλεσμένων και ο γιατρός Σπύρος Σιαράβας, τον οποίο όλοι οι παλαίμαχοι παίκτες αγαπούν και εκτιμούν.

Το φλουρί έτυχε στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο. Στην εκδήλωση ήταν επίσης ο δημοσιογράφος Χρήστος Καλύβας, ενώ από τους παίκτες, που φόρεσαν την τιμημένη φανέλα του «Άγιαξ», διακρίναμε μεταξύ άλλων τους Γιώργο Κώνστα, Δημήτρη Κλείτσα, Βασίλη Καλούδη, Βασίλη Παπαγγέλη, Μανώλη Σκούφαλη, Αλέκο Στεργίου, Κώστα Γκολφινόπουλο, Πέτρο Κοντοδήμα, Χρήστο Κατσίφα, Γιώργο Μητσόπουλο, Γιώργο Οικονόμου, Μπάμπη Παπαρούνα, Θανάση Τζιάλλα, Θανάση Μπουτσουρή, Κώστα Γιαννάκη, Παύλο Βαρτζιώτη, Νίκο Τσιάβο, Στράτο Γκαρόζη, Γιώργο Γραμμόζη, Κώστα Ντέτσικα και άλλους. Μαζί τους και ο Γιώργος Λαδιάς, που μοιράστηκε ιστορίες από το παρελθόν, αλλά παράλληλα ως ιδιοκτήτης του συγκροτήματος φρόντιζε και για να μη λείψει τίποτα από τους συνδαιτυμόνες. Υπήρξαν και κάποιες απουσίες λόγω ιώσεων.

Ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Μίλης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την παλιά δόξα της ομάδας Βασίλη Παπαγγέλη.

Σχετικά άρθρα

Έτος υψηλών προσδοκιών το 2024

Κοπή πίτας και εγκαίνια

Προσφορές διαμονής για τον αγώνα βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα- Άγιαξ