ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές του ο Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων

Τους αθλητές όλων των τμημάτων του, που διακρίθηκαν το 2019, βράβευσε ο Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων την Παρασκευή, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής», παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και των γονέων τους.

Την εκδήλωση, στην οποία έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσίασε η αθλήτρια της άρσης βαρών του συλλόγου Σταυρούλα Μπαλάσκα και άνοιξε ο πρόεδρός του Αναστάσιος Λάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχε στο 2019 και στα προβλήματα του συλλόγου και ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς τους για την καθημερινή προσφορά στον σύλλογο.
Ακολούθησε η βράβευση των αθλητριών και αθλητών που διακρίθηκαν το 2019 σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, από τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βασίλη Γοργόλη, τον αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Γιάννη Αϊβατίδη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα, τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών Βασίλη Γιαννάκη και το μέλος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ κ. Μελά, οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση. Βραβεύτηκαν οι αθλητές της άρσης βαρών Γιώργος Μαρκούλας, Άννα Μπογά, Βασιλική Ράπτη, Ελένη Τσιμαράκη, Νικόλαος Ζήκος, Παύλος Λιάλιος, Κωνσταντίνος Μουρατλάρης και Αθανάσιος Αγγέλης, οι αθλητές του τζούντο Θεοφανία Βασιλείου, Δημήτριος Καλογήρου, Ευάγγελος Καλογήρου, Ναταλία Αθανασίου, Φώτιος Ζυγούρης, Βαρβάρα Βλάχου και Κωνσταντίνα Βασιλείου, οι αθλητές του στίβου Χρυσαυγή Τζαμουράνου και Δημήτριος Σιαπλαούρας, καθώς και ο παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στην άρση βαρών σε πάγκο Δημήτρης Μπακοχρήστος του συλλόγου Άκμων Ιωαννίνων, ο οποίος προπονείται στις εγκαταστάσεις του Σπάρτακου με τον προπονητή Χρ. Τριφύλλη.
Ο Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων ευχαριστεί το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Απόστολο Κρέτση για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και τον Θεόδωρο Βαντόλα για την προσφορά του δώρου στον τυχερό του φλουριού.

Σχετικά άρθρα

Με διπλή εκπροσώπηση ο Α.Ο. Σπάρτακος στη Μολδαβία

16 μετάλλια για τους «μικρούς» του Α.Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων

Μετάλλια και προκρίσεις για τους τζουντόκα του Α.Ο. Σπάρτακος