ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Παραχώρησε ισοπαλία στον Α.Γ.Σ. Αγριάς Βόλου ο Α.Ο. Ιωαννίνων

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων, με τον Α.Ο. Ιωαννίνων και τον Α.Γ.Σ. Αγριάς Βόλου να αναδεικνύονται ισόπαλοι 24-24 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι παίκτες του Γιάννη Καραμπίνα βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, έχοντας, ωστόσο, απέναντι τους μια καλοδουλεμένη ομάδα με έναν αποτελεσματικότατο τερματοφύλακα. Συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ για τις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα του Βόλου να καταφέρνει να ισοφαρίσει τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και να φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων παρά την ισοπαλία, παρέμεινε στην κορυφή του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Αντρών, με 7 βαθμούς.
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων κι έτσι το επόμενο παιχνίδι για τον ο Α.Ο. Ιωαννίνων θα διεξαχθεί εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα Άρτα Handball 2015, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-4, 5-4, 6-7, 10-9, 13-12 (ημίχρονο) 17-14, 18-16, 19-19, 20-21, 21-23, 24-24.
Α.Ο. Ιωαννίνων (Ι. Καραμπίνας): Σιαράβας Κ., Ζιώγος Α., Γεωργίου Γ. (8), Νάκος Τ. , Γότσης Γ. (4), Τζελέπης Δ. (2), Βέλλιος Α. (1), Γκρουΐδης Λ.(1), Σήτας Ν. (2), Σακκάς Κ., Σιώμος – Γκίζας Β (3), Τσαμπαλάς Σ., Τσέλιος Κ., Κοτίδη Σ. (1), Σκανδάλης Χ., Κουρουζίδης Α.(2).

Σχετικά άρθρα

Στην Ηγουμενίτσα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών

Στα Γιάννενα το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ

Γεωργία Χαλάτση

Στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων Κ16 δώδεκα αθλητές του Α.Ο. Ιωαννίνων