ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Πολύτιμο τρίποντο για τον Α.Σ. Γιάννενα

Βαθμολογική ανάσα πήραν οι γυναίκες του Α.Σ. Γιάννενα, με τη νίκη τους με 3-1 σετ επί του Ασκληπιού Τρικάλων για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το 1ο σετ, όταν οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 20-24, ωστόσο διαδοχικά λάθη, αλλά και η άσεμνη χειρονομία της πασαδόρου των Τρικάλων, που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, επέτρεψαν στην ομάδα των Ιωαννίνων να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να το κατακτήσει με 29-27. Η ομάδα του Κώστα Τσιούπη κέρδισε εύκολα το 2ο σετ, εκμεταλλευόμενη τον εκνευρισμό των παικτριών και του προπονητή του Ασκληπιού Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενες επέστρεψαν στο παιχνίδι κατακτώντας το 3ο σετ και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 4ο, καταφέρνοντας να προηγηθούν με 17-11. Στο σημείο εκείνο, όμως, οι παίκτριες του Α.Σ. Γιάννενα αφυπνίστηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην κατάκτηση του σετ και των τριών πολύτιμων βαθμών.
Ο Α.Σ. Γιάννενα συγκατοικεί στην 7η θέση της βαθμολογίας με τον Ασκληπιό Τρικάλων και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ε.Α. Λάρισας.
Τα σετ: 29-27,25-17,23-25, 25-22.
ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.- Υφαντής Κ.): Παππά, Σαρλή, Νταγκοπούλου, Μπόζιου, Ντέρου, Τοπάλη, Κοσμίδου (λ), Ζαγαλίκη, Τικμανίδου.

Σχετικά άρθρα

Την Πολωνή Aleksandra Olenderek ανακοίνωσε ο Α.Σ. Γιάννενα

Βόλεϊ – Γιαννιώτικο ντέρμπι στην Α2 Γυναικών

Πρώτο «τρίποντο» και ανέβηκε τέταρτος ο Α.Σ. Γιάννενα