ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Δύο μετάλλια για το γιαννιώτικο πινγκ- πονγκ

Με εννέα αθλητές συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πινγκ– Πονγκ μικρών ηλικιών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή 171 αθλητών.

Στη κατηγορία παμπαίδων, σε σύνολο 34 αθλητών από όλη την Ελλάδα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος είχε καταλάβει την 1η θέση και πριν έναν μήνα στο 1ο τουρνουά στην Αθήνα. Στην ίδια κατηγορία, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Φίλιππος-Κωνσταντίνος Μανούσης, που στο 1ο τουρνουά είχε καταλάβει την 6η θέση. Στη 16άδα μπήκε ο ηλικιακά μικρός της παρέας των παμπαίδων Σπύρος Χρήστου με θαυμάσιες εμφανίσεις.

Στη κατηγορία παίδων, σε σύνολο 53 αθλητών, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι πέντε παίδες Δημήτρης Μαχαιράς, Χρήστος Κοντοδήμας, Δημήτρης Λευθεριώτης, Σπύρος Κατσούρας και Τηλέμαχος Χρήστου, ενώ πολύ καλά τα πήγε στις παγκορασίδες η Βασιλική Γκογκάκη, αν και για πρώτη φορά συμμετείχε σε επίσημους αγώνες.

Η Ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) έχει συμπεριλάβει στο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων της δύο μεγάλες διοργανώσεις για τη περιοχή μας. Τον Μάρτιο στο Μέτσοβο θα διεξαχθεί το 8ο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών και στα τέλη Μαΐου στα Γιάννενα ο τελικός των 16 καλύτερων αθλητών από όλες τις ηλικιακά μικρές κατηγορίες. Δύο σημαντικές διοργανώσεις, που θα δώσουν την ευκαιρία να δούμε από κοντά όμορφους αγώνες.

Σχετικά άρθρα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς

Σπουδαία εμφάνιση για τον Γ. Κοσμά στην Πορτογαλία