ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

3ο Κύπελλο Tae Kwon-Do ITF – Διακρίσεις για τους αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων

Με 14 αθλητές, οι οποίοι στο σύνολό τους σχεδόν κατέκτησαν μετάλλια, συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων στο 3ο Κύπελλο Tae Kwon-Do ITF Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Ο Παντελής Σκουλίκας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία εφήβων έως 63 κιλά και την 3η θέση κατέλαβαν οι Άγγελος Στρατής στην κατηγορία εφήβων έως 55 κιλά, Πέτρος Μπάσιος στην κατηγορία εφήβων έως 55 κιλά, Αικατερίνη Παπαδιώτη στην κατηγορία κορασίδων έως 57 κιλά, Αριστέα Τσιάβου στην κατηγορία νεανίδων έως 52 κιλά και Στεφανία Γρηγοριάδου στην κατηγορία νεανίδων έως 52 κιλά. Επίσης, συμμετείχαν και οι Μιχαήλ Κασσαγιάννης, Σπυρίδων Θωμάς και Σοφία Λαγού, που παρά την καλή τους εμφάνιση, δεν κατάφεραν να είναι στο βάθρο αυτή τη φορά.
Για πρώτη φορά πήραν μέρος σε αγώνες και οι μικροί αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων, συμμετέχοντας στο Kids Cup που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Οι Κωνσταντίνος Ποσποτίκης, Θεόδωρος Κούρτης, Παναγιώτης Τσίμαρης και Μάριος Καξερής κέρδισαν από ένα μετάλλιο και άφησαν καλές εντυπώσεις για την αθλητική τους πορεία.
«Δώσαμε το παρόν και σε αυτή τη διοργάνωση με 14 αθλητές στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την καινούργια αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί. Είμαστε σε καλό επίπεδο για ακόμη μια χρονιά και πιστεύω να πάμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο τόσα χρόνια και ούτε τυχαίο. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές που καταβάλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια και θυσίες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Εύχομαι στους αθλητές μας καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μου και τους γονείς τους, που είναι πάντα δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου των Ιωαννίνων Γεώργιος Παπαδιώτης.

Σχετικά άρθρα

Έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης

Στην κορυφή της Ευρώπης με βοήθεια εξ Ιωαννίνων

Tae Kwon-Do: Πρωτιά για τον Πρωτέα στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών