Αθλητικά

Ο ΠΑΣ νίκησε τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας 3-1 σε φιλικό στους «Ζωσιμάδες»

Σε φιλικό παιχνίδι στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ κέρδισε 3-1 τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας με γκολ που σημείωσαν Παμλίδης (2) και Σιόντης.

Καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση του ΠΑΣ, με αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν (Πίτου Γκαρσία, Παμλίδης, Σιόντης, Νάουμετς, Λεό, Ζιούλης). Βοήθησε και το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιξε ανοιχτά και καθαρά. Ο Γιαννίκης σήμερα άφησε το 4-2-3-1 και το γύρισε στο 3-5-2. Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια. Ο Θεσπρωτός δεν είναι άσχημη ομάδα, αλλά θέλει ακόμη δουλειά από τον Ρότσα. Περίπου 300 οι φίλαθλοι στο γήπεδο.

Οι φάσεις και τα γκολ

22’: Σε εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεσπρωτού και στην επαναφορά ο Σιόντης με πλασέ την έσπρωξε στα δίχτυα.

25’: Λάθη αμυντικών του Θεσπρωτού εκμεταλλεύτηκε ο Παμλίδης που πλάσαρε τον Κωνσταντάκο κάνοντας το 2-0.

44’: Σε κάθετη μπαλιά του Ξύδα, ο Παμλίδης βγήκε έξυπνα στον κενό χώρο και με πλασέ έκανε το 3-0.

61’: Σε μία από τις λίγες επιθέσεις των φιλοξενουμένων, ο Ραμίρεζ με κοντινό σουτ μείωσε το σκορ σε 3-1. Καλή η διαιτησία του Νέου (Ηπείρου) σε ένα ήσυχο και αθλητικό παιχνίδι.

ΠΑΣ: Γιαννίκογλου (59’ Περιστερίδης), Σιόντης (46’ Ζώγκος), Σκόνδρας (46’ Πανουργιάς), Αποστολόπουλος (46’ Οικονομόπουλος – 86’ Λιάσος), Κάστρο (46’ Ράντοβατς), Πίτου Γκαρσία (46’ Νάουμετς), Μπουκουβάλας (46’ Πήλιος – 71’ Γροσδάνης), Νικολιάς (46’ Καρτάλης), Παμλίδης (46’ Λεό), Ξύδας (46’ Κριζμάν), Ζιούλης (46’ Παντελάκης – 71’ Γώγος).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ευάγγελος, Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Χατζηβασιλάκης, Ευθυμίου, Μπίκας, Κωνσταντίνου Βασίλειος, Γώγος, Κόλλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μάουρο, Κριστιάν Ραμίρεζ, Κινάλης, Ντοματάςς, Γκέκας, Ντόνης, Κωνσταντακόπουλος, Κατσέλης, Λώλος, Καρβούνης, Δημητρούλιας.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος