ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ανακοίνωσε τον Ράντοβατς ο ΠΑΣ, έκλεισε και τον Ελευθεριάδη

Παίκτης του ΠΑΣ και με τη… βούλα είναι ο 23χρονος βόσνιος μεσοεπιθετικός Σαμίρ Ράντοβατς.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα και επίσημα την απόκτησή του. Γεννήθηκε στις 15/1/1996 στο Σαράγεβο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική ομάδα FK Σαράγεβο, όπου έγινε και επαγγελματίας, έχοντας στην Πρέμιερ Λιγκ της χώρας του 97 συμμετοχές και 12 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε δανεικός στην Ολίμπικ Σαράγεβο στη Β’ Κατηγορία, η οποία έχασε στο τέλος το τρένο της ανόδου από τη Βελέζ του Μόσταρ, ομάδα που ανέδειξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ράντοβατς είχε 13 συμμετοχές με τέσσερα γκολ. Έχει ύψος 1,78 και είναι δεκάρι, οκτάρι και ορισμένες φορές αμυντικό χαφ. Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και ένα καινούριο πρωτάθλημα για μένα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και θέλω να κάνω τα καλύτερα μου παιχνίδια με τον ΠΑΣ».

Έκλεισε και τον Χρήστο Ελευθεριάδη

Μια σημαντική μεταγραφή έκλεισε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα και αφορά την απόκτηση του Χρήστου Ελευθεριάδη, που αποχώρησε από την Παναχαϊκή. Αύριο ή μεθαύριο θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού ο παίκτης περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Με την απόκτηση του Ελευθεριάδη, ακυρώνεται η περίπτωση απόκτησης του Διαμαντόπουλου από τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη. Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα«.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μέσα από το pasgiannina.gr: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ. Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει.»

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος