Αθλητικά

Ο ΠΑΣ κλείνει τις τελευταίες εκκρεμότητες με παίκτες

Έρχονται Παρασκευή στα Γιάννινα Χριστοβασίλης και Γιαννίκης για τα «τρέξουν» θέματα της ομάδας

Αύριο φτάνει οικογενειακώς από Γερμανία για μόνιμη εγκατάσταση στα Γιάννινα ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Μάλιστα, θα έχει συνάντηση στην Αθήνα με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο για θέματα της ομάδας. Την Παρασκευή θα έρθουν όλοι μαζί στα Γιάννινα, καθώς ξεκινά και το μεγάλο τουρνουά του ΠΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΠΣΗΠ, όπου θα λάβουν μέρος 1500 παίκτες από ακαδημίες της χώρας, ηλικίας 8-16 ετών. Ο Γιαννίκης θέλει οπωσδήποτε να παρακολουθήσει το τουρνουά, για να έχει και μια εικόνα πώς είναι οι υποδομές του ΠΑΣ αλλά και των άλλων συλλόγων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που καθορίστηκε, δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός για άμεση επάνοδο του ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία αλλά και η καλύτερη οργάνωση των τμημάτων υποδομής. Τομέας που απέφερε και σημαντικά έσοδα στην ομάδα. Ο νέος τεχνικός έχει στο πρόγραμμα να κάνει και ταξίδι αστραπή στο Καρπενήσι με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο για να δει τον τόπο προετοιμασίας και το αθλητικό Κέντρο, που θα γίνει η προετοιμασία.

Έρχεται ο Χριστοβασίλης

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα είναι στα Γιάννινα και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, για να παρακολουθήσει το τουρνουά και να ασχοληθεί με άλλα οργανωτικά ζητήματα της ομάδας. Περισσότερο να κλείσει κάποιες εκκρεμότητες με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και ζήτησαν να αποχωρήσουν, όπως οι Πάντελιτς, Αποστολόπουλος και Λίλα. Για τους δύο πρώτους θα γίνει προσπάθεια να μείνουν και να τηρηθεί το συμβόλαιο που έχουν, ενώ με τον Λίλα υπάρχει διάθεση συζήτησης για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου, αφού το τελευταίο διάστημα κυριάρχησε το πνεύμα ανανέωσης προσώπων στην ομάδα. Γι’ αυτό και αποχώρησαν αρκετοί παίκτες της παλιάς φρουράς, όπως οι Βελλίδης, Γιάκος, Αλέξης Μιχαήλ και Τζημόπουλος.

Πολύ σύντομα, όπως ανέφερε χθες πηγή της ομάδας, θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των συνεργατών του Γιαννίκη στο τεχνικό τιμ. Χθες ο Η.Α. αποκάλυψε ότι έγιναν βολιδοσκοπήσεις στον παλιό διεθνή άσο Κώστα Φραντζέσκο να αναλάβει βοηθός προπονητή. Επίσης, στα προσεχή θέματα που θα απασχολήσουν τη διοίκηση, είναι και η ανεύρεση του νέου τεχνικού διευθυντή των υποδομών του ΠΑΣ, αφού δε θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, που κατείχε αυτό το πόστο, όπως είχε αναφέρει πριν από μία εβδομάδα ο Η.Α.

Πότε θα ξεκινήσει το Κύπελλο ο «Άγιαξ»

Χθες δημοσιοποιήθηκε από την ΕΠΟ η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος. Στον θεσμό αυτό θα λάβουν μέρος και οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, όπως είναι ο Θρίαμβος Σερβιανών στα Γιάννινα. Θα ξεκινήσουν πρώτα σε ομίλους οι ερασιτεχνικές ομάδες, σταδιακά θα μπουν οι ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής και από την 6η φάση και μετά οι ομάδες Σούπερ Λίγκας 2, που ανήκει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Δήλωση Λεουτσάκου στα τηλεοπτικά

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος, σε δηλώσεις στον real fm για το γνωστό θέμα με τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Στείλαμε επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς και ακόμη δεν έχουμε την παραμικρή ειδοποίηση. Θα περιμένουμε μερικές μέρες και θα δούμε. Αν δεν υπογράφουν τα τηλεοπτικά, κανένα πρωτάθλημα δε θα ξεκινήσει, αυτό είναι σαφές. Κάναμε ένα συμβούλιο χθες με την Σούπερ Λιγκ 2 και υπάρχει μια ομόφωνη απόφαση. Θέλουμε άμεσα ραντεβού με Βασιλειάδη, Παπά και Δρόσο. Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Να υπογραφεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο, που έχει ήδη συμφωνηθεί».

Σχετικά άρθρα

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης

Αποστόλης Τζελέτας

Κλείνει 13 χρόνια στην προεδρία ο Χριστοβασίλης

Ηπειρωτικός Αγών

Ο δύσκολος δρόμος του ΠΑΣ Γιάννινα