Αθλητικά

Έφυγαν για Πάσχα οι παίκτες του ΠΑΣ

Σε μίνι διακοπές είναι από χθες το πρωί οι παίκτες του ΠΑΣ για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, έχοντας όμως το μυαλό πάντα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή του Θωμά.

Χθες, που έγινε η τελευταία προπόνηση, οι παίκτες πήραν οδηγίες να είναι προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να κάνουν καλή ζωή ώστε να μην υπάρξουν άλλα θέματα, όταν ξεκινήσει από Δευτέρα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο. Οι Γιαννιώτες ετοιμάζονται για το θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής, όπου θέλουν δική τους νίκη επί του ΠΑΟΚ και ήττα του ΟΦΗ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Μπορεί η τύχη του ΠΑΣ να μην εξαρτάται από το δικό του αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλουν όλοι, είναι η ομάδα να κάνει το καθήκον της, να τα δώσει όλα για τη νίκη και να περιμένει το άλλο αποτέλεσμα. Μετά από πολλά χρόνια στην Ήπειρο βιώνουν μέρες του Πάσχα τόσο δύσκολη κατάσταση όπως η φετινή. Στις προηγούμενες σεζόν δεν υπήρχε πρόβλημα υποβιβασμού. Η ομάδα έπαιρνε ψηλότερες θέσεις και τέτοιο καιρό έκανε σχέδια για τη νέα σεζόν. Αλλά φέτος τα πράγματα έμπλεξαν πολύ, με άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού για τον ιστορικό «Άγιαξ της Ηπείρου».

Από χθες το πρωί που έγινε η τελευταία προπόνηση, οι Έλληνες παίκτες έφυγαν για τους τόπους καταγωγής τους. Στα Γιάννινα έμειναν οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές και οι ξένοι που δεν προλαβαίνουν να πάνε στις πατρίδες τους. Μάλιστα, οι Κάστρο, Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς και Νάουμετς, που ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα πάρουν μια πρώτη γεύση από ελληνικό Πάσχα στα Γιάννινα. Οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες, όπως οι Βιδάλ, Ντόλοβατς, Κριζμάν και Λεό έζησαν και προηγούμενα χρόνια τη Λαμπρή στην Ελλάδα. Στην Κρήτη θα περάσει αυτές τις ημέρες και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Το επόμενο ραντεβού είναι για τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 5 το απόγευμα, στο ΠΕΑΚΙ.

Σχετικά άρθρα

Αγνοεί τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC – Ηττήθηκε και από τον ΠΑΟΚ

Ηττήθηκε και από τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Σώβρακα και Φανέλες

Πάνος Ζώης