ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Ελεύθερο ίντερνετ και υψηλές ταχύτητες στη Λιμνοπούλα

Ελεύθερο wifi και μια από τις ποιοτικότερες και ταχύτερες συνδέσεις ίντερνετ στα Γιάννενα παρέχουν πλέον οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Με την αξιοποίηση των υποδομών που περνάνε από τη Λιμνοπούλα, στήθηκε μια «ομπρέλα», που καλύπτει όλο το αθλητικό κέντρο και μεταξύ άλλων διαθέτει φέρουσα δυνατότητα 2.000+ ταυτόχρονων συνδέσεων (με δυνατότητα αύξησης στις 5.000), live streaming ready υποδομές και δυνατότητα ελάχιστου upload στα 20 mbps. Στην πρώτη δοκιμή, κατά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Λιμνοπούλας, το upload έφτασε μέχρι 50 mbps.
Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το ΠΕΑΚΙ, με ίδιους πόρους και ανάλογος σχεδιασμός και εφαρμογή προχωρούν για το Πανηπειρωτικό στην Ανατολή, καθώς και για τους «Ζωσιμάδες». Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση της Λιμνοπούλας «κουμπώνει» στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου, καθώς προβλέπεται on line διαχείριση των λειτουργιών.
«Το ΠΕΑΚΙ γίνεται ένας από τους πιο σύγχρονους και ψηφιακά επίκαιρους δημόσιους χώρους των Ιωαννίνων, πρωτοπορώντας σε υποδομές και υπηρεσίες προς το κοινό, τον κόσμο που αθλείται, ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και του αθλητικού τουρισμού», αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΠΕΑΚΙ.

Σχετικά άρθρα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

Επαναδημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου