ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Επόμενο ραντεβού στα εγκαίνια του ταρτάν

Το παρών στην αθλητική έκθεση Sportexpo στη Θεσσαλονίκη έδωσε το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης Βαγγέλη Παλατζίδη και το μέλος Παύλο Κοντογιάννη να έχουν σημαντικές συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ξένους αθλητικούς φορείς, με εταιρείες κατασκευής αθλητικών έργων αλλά και με διοικήσεις άλλων ΕΑΚ.

Ο υπουργός Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός υπογράμμισαν ότι τo ΠΕΑΚΙ αποτελεί πλέον μοντέλο διοίκησης για το υπουργείο και τα ΕΑΚ της χώρας, λόγω της ιδιαιτερότητάς του να έχει υπό την εποπτεία του τρεις τελείως ξεχωριστές αθλητικές εγκαταστάσεις (ΕΣΙ «Ζωσιμάδες», Λιμνοπούλα, Πανηπειρωτικό Στάδιο) και του τρόπου άσκησης της διοίκησης τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Μάλιστα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό επιβεβαιώθηκε στην Επιτροπή Διοίκησης πως πολύ σύντομα η ΓΓΑ θα δημοπρατήσει το έργο ηλεκτροφωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λιμνοπούλας, έργο που εξήγγειλε πρόσφατα σε επίσκεψη στα Γιάννενα ο κ. Συναδινός.
Επίσης, συζητήθηκαν εκτενώς οι προετοιμασίες που γίνονται στη Λιμνοπούλα για την υποδοχή Πανευρωπαϊκών και Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Το ραντεβού της ΕΔ και της πολιτικής ηγεσίας ανανεώθηκε για τα εγκαίνια του νέου ταρτάν στους «Ζωσιμάδες».

Σχετικά άρθρα

Γ. Βασιλειάδης: «Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίζει ένα ασφαλές μονοπάτι»

Υποδοχή των νέων μελών με ομιλία του Γ. Βασιλιάδη

Από τα Γιάννενα ξεκινά το ταξίδι του 16ου Motor Festival