ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Το σημαντικότερο –έως τώρα- παιχνίδι στην ιστορίας του δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC αύριο Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο απέναντι στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου. Με νίκη, η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη θα εξασφαλίσει την είσοδο της στο μπαράζ ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία, όπου θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου.

«Είναι ματς-σταθμός για την ιστορία του συλλόγου. Έχω που το λέω όλο τον χρόνο και έχω φτάσει στα όρια της… γραφικότητας ενδεχομένως», λέει ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης και περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πραγματικότητα. Η ομάδα είναι έτοιμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς άγχος, αλλά με πολλή προσμονή, περιμένοντας και τον κόσμο να γεμίσει ασφυκτικά το Νέο Κλειστό, για να στηρίξει και να μοιραστεί την προσπάθεια για τη νίκη.
«Την Κυριακή παίζουμε με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό το αποδεικνύει και η θέση της, είναι δεύτερη. Είμαστε στην ίδια θέση της βαθμολογίας δηλαδή. Είναι ματς-σταθμός για την ιστορία του συλλόγου. Έχω που το λέω όλο το χρόνο και έχω φτάσει στα όρια της… γραφικότητας ενδεχομένως. Δεν μπορώ όμως να μην το λέω, γιατί το ζούμε. Γιατί στήσαμε μια ομάδα για να σωθούμε και έχουμε καταφέρει, στο προτελευταίο ματς, μέσα στην έδρα μας, να παίζουμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη δεύτερη θέση. Η νίκη σε αυτό το ματς δε μας φτάνει, πρέπει να κερδίσουμε και το τελευταίο ματς με τον Πιερικό, προκειμένου η ομάδα να πάει στα μπαράζ ανόδου.
Προσπαθώ όλη τη βδομάδα να δώσω στις παίκτριές μου να καταλάβουν, ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το απολαύσουν όσο κανένα. Είναι στην έδρα μας, ο ξεσηκωμός στην πόλη είναι πρωτόγνωρος, με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε “τι ώρα είναι το παιχνίδι”, γιατί θέλουν να έρθουν και να απολαύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών, όχι γιατί θέλουν όλοι να συνοδευτεί με νίκη, αλλά γιατί τα κορίτσια αυτά τους έχουν κερδίσει με την αυταπάρνησή τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν στο γήπεδο.
Το μόνο που θα εγγυηθώ και θα υποσχεθώ, είναι ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τα κορίτσια θα δώσουν ό,τι περισσότερο έχουν στην ψυχή και στο μυαλό τους για να κερδίσουν αυτό το ματς», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κόουτς της ομάδας.
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, τονίζοντας: «Φέτος ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σωματικά και ψυχικά. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή να μας βοηθήσετε και να γίνεται ο έκτος παίκτης».

Σχετικά άρθρα

Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κρατούσε το… ρόπαλο

Υπέταξε τον ΠΑΟΚ και σειρά έχει ο Ηρακλής