Μια παλιότερη φωτογραφία των βετεράνων του ΠΑΣ σε φιλικό με την Άρτα
Αθλητικά

ΕΠΣΗΠ και βετεράνοι στο πλευρό της ομάδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης (ώρα 19.00).

Με ειδική μάσκα στο πρόσωπο, λόγω χτυπήματος στη μύτη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προπονήθηκε κανονικά ο Νικολιάς και μάλιστα ο Πετράκης τον έχει με τη βασική ενδεκάδα. Δεν υπολογίζονται μόνο Λίλα, Σιόντης, Ξύδας (τραυματίες) και Τζημόπουλος (τιμωρημένος). Επέστρεψαν Νεόφυτος Μιχαήλ, Κάστρο, Κάργας. Ο Πετράκης, καθώς πλησιάζει το κυριακάτικο παιχνίδι, δοκιμάζει σχήματα στα διτέρματα των προπονήσεων, για να βρει το ιδανικότερο. Απ’ ότι φάνηκε, δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον ΟΦΗ. Απλά θα είναι βασικοί οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες, που επέστρεψαν στην ενεργό δράση.

Στο μεταξύ, όπως τονίσαμε και χθες, η πόλη είναι στο πόδι και πολλοί φίλαθλοι θα πάνε γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν την ομάδα, πάντα βέβαια σε επίπεδα του σωστού αθλητικού πνεύματος. Καλό είναι να πάνε νωρίτερα, για να αποφύγουν τις ουρές της τελευταίες στιγμής, ενώ η ΠΑΕ, σε προηγούμενη ανακοίνωση, έδωσε τη συμβουλή να αποκτήσουν νωρίς τα εισιτήριά τους.

Κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον ΠΑΣ έκαναν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και η τοπική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ). «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως έχουμε δείξει και στο παρελθόν», τονίζει ο σύλλογος βετεράνων και προσθέτει: «Οι βετεράνοι παίκτες είναι στο πλευρό της ομάδας και καλού τους φιλάθλους να πράξουν το ίδιο, γεμίζοντας τους “Ζωσιμάδες” και υποστηρίζοντας την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, με μόνο γνώμονα την επίτευξη της νίκης. Η νίκη θα μας δώσει πλεονεκτήματα στην υπόθεση παραμονής της αγαπημένης μας ομάδας στη Σούπερ Λίγκα».

Η ΕΠΣΗΠ όρισε τα παιχνίδια της Κυριακής των τοπικών πρωταθλημάτων νωρίς και σε ώρες που θα μπορέσουν και οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να πάνε στον αγώνα του ΠΑΣ. Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη στήριξή της προς τον ΠΑΣ «και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο των Ιωαννίνων να αγκαλιάσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας». Ακόμη επισημαίνει: «Φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνουν ένα και να δώσουν το μήνυμα που πρέπει. Ο ΠΑΣ πρέπει και του αξίζει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Όλοι μαζί στο πλευρό της ομάδας μας, όλοι μαζί στο στάδιο “Ζωσιμάδες”».

Πώς θα καλυφθεί το κενό του Καλτσά

Ο Νίκος Καλτσάς θα απουσιάσει από τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ εκτός έδρας κι ο Γιώργος Παράσχος καλείται να βρει το πρόσωπο, που θα καλύψει το κενό του. Όπως τονίζει το arcadiasports.gr, «ο Καλτσάς είναι από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Αστέρα. Έχει… τραβήξει κουπί σε μια δύσκολη χρονιά και τώρα στα πολύ δύσκολα θα λείπει λόγω καρτών. Ο Παράσχος έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουn το κενό του. Ο Γιάννης Κώτσιρας, που διανύει πολύ καλή και ώριμη σεζόν, μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Βλάχο να παίρνει θέση πίσω του».

Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία 2-2 και πολύτιμος βαθμός του ΠΑΣ στην Τρίπολη

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Σπ. Κωνσταντόπουλος: «Πυλώνας του αθλητισμού το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Προσφορές διαμονής για τον αγώνα βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα- Άγιαξ