Αθλητικά

Ντούσκος – Γραμμενιάτης στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο

Στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας για την καθιερωμένη ετήσια διεθνή ρεγκάτα, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, βρίσκεται αποστολή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Σ’ αυτή συμμετέχουν δύο αθλητές του Ν.Ο.Ι., ο Στέφανος Ντούσκος που θα λάβει μέρος με τη δίκωπο και το σκιφ ανδρών, και ο Άρης Γραμμενιάτης, που θα αγωνιστεί στο σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών.

Δυνατές εμφανίσεις στις προκρίσεις της ΕΚΟΦΝΣ

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησαν οι επίλεκτοι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα Αξιολόγησης, που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με στόχο την επιλογή αθλητών για τις Εθνικές της Ομάδες.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. κατάφεραν να πετύχουν εξαιρετικούς χρόνους στις σειρές, στις οποίες δοκιμάστηκαν από τους τεχνικούς της ΕΚΟΦΝΣ. οι Στέφανος Ντούσκος –Θανάσης Παλαιοπάνος απέδειξαν ότι η δίκωπός τους είναι η πιο γρήγορη της χώρας, ενώ ο Ντούσκος πήρε την πρωτιά και στο σκιφ ανδρών. Πρώτοι στη σειρά τους ήταν οι Παύλος Φαϊτάς –Λεωνίδας Παλαιοπάνος με τη δίκωπο εφήβων, όπως και η Αριάδνη Μήτση στη δίκωπο νεανίδων. Στους παίδες, δύο συνεχόμενες πρώτες θέσεις πήραν οι Ηλίας Μπλέτσας –Θανάσης Μάστακας με τη δίκωπο, ενώ ο Ιάσονας Εξάρχου ήταν πρώτος στο σκιφ παίδων και δοκιμάστηκε και στην κατηγορία εφήβων. Η Κατερίνα Γκόγκου ξεχώρισε με την τρίτη θέση στο σκιφ κορασίδων, ενώ η Αθανασία Μάκου ήταν στην πεντάδα του σκιφ νεανίδων.
Μία κούρσα έκαναν οι Σπύρος Γεωργίου –Ανδρέας Καρέτσος και βγήκαν τρίτοι στη δίκωπο παίδων. Τέλος, στους μικρούς τελικούς διακρίθηκαν ο Γιώργος Κώτσιας με το σκιφ εφήβων και η Κωνσταντίνα Σιατερλή με το σκιφ κορασίδων.

Σχετικά άρθρα

Ν.Ο. Ιωαννίνων: Τίμησε το παρελθόν του με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ν.Ο.Ι. βραβεύει τους κορυφαίους του 2023

Έλαμψε η γιαννιώτικη κωπηλασία στη γιορτή της ΕΚΟΦΝΣ