Αθλητικά

Τα Σερβιανά σήκωσαν και φέτος το Κύπελλο (φωτορεπορτάζ)

Φωτογραφίες: Λαμπρινή Σταμούλη

Ο Θρίαμβος Σερβιανών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ηπείρου και τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού έχει καταργηθεί το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στον χθεσινό τελικό, που έγινε στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες», κέρδισε με σκορ 2-0 την Αθλητική Ένωση Μικρασιατών, με γκολ που σημείωσαν στο 6’ ο Ανδρόνικος Τσουμάνης και στο 59’ ο Βραχνός. Το γρήγορο γκολ βοήθησε πολύ τον Θρίαμβο και στον ψυχολογικό τομέα, ενώ ήταν βαρίδι για τους Μικρασιάτες. Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Ο Θρίαμβος στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, επέβαλε τον ρυθμό του και δίκαια πήρε τη νίκη. Η ΑΕΜ έπαιξε φιλότιμα, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα και τον ρυθμό του παιχνιδιού.
Στο τέλος, η απονομή του Κυπέλλου στον αρχηγό του Θρίαμβου Κώστα Διαμαντόπουλο έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά. Τα μετάλλια στους νικητές απένειμε ο γραμματέας της Ένωσης Παναγιώτης Δαβής και στους ηττημένους ο αντιπρόεδρος Βασίλειος Ευθυμίου. Μετάλλια δόθηκαν και στους διαιτητές. Ακολούθησαν ο γύρος του θριάμβου, έξαλλοι πανηγυρισμοί και πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες. Σημειώθηκαν εικόνες ποδοσφαιρικού πολιτισμού, όπου νικητές και ηττημένοι αγκαλιάστηκαν στο τέλος, δίνοντας οι ηττημένοι συγχαρητήρια στους νικητές και οι νικητές χειροκρότησαν τους αντιπάλους τους, όταν παρέλαβαν τα μετάλλια συμμετοχής στον τελικό.
Ο Θρίαμβος πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο για 2η συνεχόμενη χρονιά. Ιδιαίτερα χαρούμενος έδειχνε ο προπονητής Νίκος Γκούρας, που σηκώθηκε στον αέρα από τους παίκτες, αφού ως προπονητής της Προοδευτικής Περάματος και του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς, έφτασε στον τελικό, χωρίς να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 900 με 1000 φίλαθλοι, σε μια ξεχωριστή στιγμή για το τοπικό ποδόσφαιρο. O Τσουμάνης του Θρίαμβου αναδείχθηκε MVP του τελικού.
Καλή η διαιτησία του Νέου και των βοηθών του Τσάντα και Πάνου.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος, Τσουμάνης (73’ Ριστάνης), Πολυχρόνης (83’Κτενάς), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας, Μούτσιος (86’ Μώκος), Μπλέτσας, Ηλίας (65’ Κωσταμένας), Διαμαντόπουλος
Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ (Γιώργος Θρασκιάς): Νάκος, Λάγκας, Ναυρόζογλου Α., Μπαλαντάνης Κ. (54’ Δάσκαλος), Δρόσος (54’ Ναυρόζογλου Γ.), Ανανιάδης, Μπαλαντάνης Ν., Σιουκουλάνη, Παπαγιάννης (64’ Κοτσώνης), Ναυρόζογλου Τ., Τότσικας (74’ Ναβρούζογλου Σ.).

Σχετικά άρθρα

Κυπελλούχος και φέτος η Θύελλα Κατσικάς

Καπλάνειος, ζητείται ευαισθησία

Νέο ανέλπιστο δώρο 1,2 εκ. ευρώ από Μαυροπάνο!

Ηπειρωτικός Αγών