Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα και στο βόλεϊ

Σε ΠΑΣ Γιάννινα μετονομάζεται από τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ηρακλή Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο αθλητικό «σπίτι» των Ιωαννίνων, και ο Ηρακλής Ιωαννίνων, σύλλογος με πολύχρονη και σημαντική παρουσία στο γυναικείο βόλεϊ, συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί και οι διαδικασίες συγχώνευσης έχουν ήδη ξεκινήσει. Ορίζοντας ολοκλήρωσής τους, είναι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, να υπάρχει μια καινούργια ομάδα.
Η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ της πόλης θα έχει το όνομα του ΠΑΣ και θα συνδυάσει το προπονητικό δυναμικό του Ηρακλή, με head coach τον Κώστα Ζιώγο, και τη διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που αποτελούν οι Γιώργος Μάστακας, Τόλης Μιχαήλ και Γιάννης Ζήκος.
«Με αυτή τη συνεργασία προσδοκούμε και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με αυτά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ακόμα μεγαλύτερα. Θέλουμε να στηρίξουμε σωστά την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, να προάγουμε συνεργαζόμενοι το αθλητικό “προϊόν” της πόλης, να φτιάξουμε σωστούς συλλόγους, που θα κερδίζουν στο παρκέ και εκτός αυτού. Από τη νέα αγωνιστική χρονιά λοιπόν, η ισχύς εν τη ενώσει!

Σχετικά άρθρα

Έρχονται ματς «φωτιά» για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Από το Περιστέρι ξεκίνησαν οι κακές διαιτησίες

Θα κυνηγήσει βαθμούς στη Λαμία ο ΠΑΣ