Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κριζμάν, που διακρίνεται δεξιά σε παλιότερη προπόνηση με Νάουμετς και Ντόλοβατς
Αθλητικά

Και ο Κριζμάν στη μάχη της Λιβαδειάς

Ο κροάτης επιθετικός ξεκινά από αύριο προπονήσεις, όπως και ο Σεργκελασβίλι. Θα είναι έτοιμοι για το ματς με Λεβαδειακό.

Το πράσινο φως για την επιστροφή στην ενεργό δράση του Σάντι Κριζμάν άναψε το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα με τη θλάση και από αύριο θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες το πήγε λίγο συντηρητικά, κάνοντας γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα. Όμως από αύριο θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, τμηματικά για λίγες ημέρες και κανονικά από Δευτέρα. Ο κροάτης επιθετικός ήταν εκτός ομάδας, λόγω της θλάσης που υπέστη στο ματς με τον Παναθηναϊκό (9/2/2019) και η απουσία του ήταν σημαντική. Επίσης, από σήμερα αναμένεται να μπει πάλι στο πρόγραμμα προπονήσεων ο Λάσα Σεργελασβίλι, ανεβάζοντας στροφές, καθώς ο Πετράκης τον υπολογίζει με την βασική ενδεκάδα, όπως και τον Κριζμάν, στα πλάνα του αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει το άλλο Σάββατο 30 Μαρτίου στη Λιβαδειά. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο «Άγιαξ» θα πάει πάνοπλος στη Λιβαδειά, με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Σιόντης, που χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Χθες η προπόνηση έγινε πρωί, ενώ το απόγευμα ο Πετράκης και αρκετοί παίκτες παρακολούθησαν τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ μεταξύ Θρίαμβου Σερβιανών και Α.Ε. Μικρασιατών.

Τουρνουά ποδοσφαίρου με 70 ομάδες

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου θα γίνει στα Γιάννινα τουρνουά ποδοσφαίρου με την ονομασία Βίκος Cola Cup. Θα λάβουν μέρος 70 ομάδες με συμμετοχή παικτών ηλικίας 9 έως 16 ετών. Το τουρνουά θα είναι χωρισμένο στις κατηγορίες K-16 (γεννηθέντες 2003-2004), K-14 (γεννηθέντες 2005-2006), K-12 (γεννηθέντες 2007-2008), K-10 (γεννηθέντες 2009-2010). Υπολογίζεται ότι στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 1200 περίπου ποδοσφαιριστές των παραπάνω ηλικιών από την Ήπειρο αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες θα γίνουν σε επτά γήπεδα της περιφέρειας Ηπείρου, χωρίς ακόμη να έχουν καθοριστεί ποια θα είναι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ, που ισχύουν για παιδικά τουρνουά. Το τουρνουά γίνεται από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, την ΕΠΣ Ηπείρου, υπό την αιγίδα της περιφέρειας Ηπείρου. Η διοικητική και τεχνική υποστήριξη, όπως και η μέριμνα των αγώνων, θα γίνει από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 25 λεπτά για τις ομάδες Κ10 και Κ12, και 30 λεπτά για τις ομάδες Κ14 και Κ16. Στις τρεις πρώτες ομάδες θα δοθούν κύπελλα, αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους παίκτες που θα αγωνιστούν, ενώ θα υπάρχει ειδικό βραβείο για τον MVP και τον πρώτο σκόρερ των αγώνων.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί έως τις 15 Μαΐου για τις ομάδες εκτός νομού Ιωαννίνων και έως τις 31 Μαΐου για τις ομάδες εντός νομού. Για τη συμμετοχή στο τουρνουά, ο κάθε αθλητής θα πληρώσει 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για διαμονή σε ξενοδοχεία. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στην ιστοσελίδα της ομάδας pasgiannina.gr.

Έχασαν από τον ΠΑΟΚ οι ομάδες Νέων

Για το πρωτάθλημα Νέων Κ17, ο ΠΑΣ έχασε χθες στη Θεσσαλονίκη 3-0 από τον ΠΑΟΚ. Τα γκολ του Δικέφαλου σημείωσαν οι Τζόλης, Γροσδής και Πιπιλιάρης.
Επίσης, για το πρωτάθλημα Νέων Κ15, πάλι ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής επί του ΠΑΣ με σκορ 2-1. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αφού θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ με τις ομάδες ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δίκαια έφτασε στη νίκη, με δύο γκολ του Σμυρλή στο 22′ και το 34′, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο τελευταίο λεπτό (80′) με τον Βλαχογιώργο.
Κ-15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Μπόλος): Βρακάς, Αδαμίδης, Αντωνόπουλος (55’ Καφεντζής), Λεοντίδης, Σκαριώτης, Τερροβίτης (73’ Βλαχογιώργος), Τσέλιος (62’ Τσιγαράς), Ναούμης, Σάλο (40’ Ζαρκαλής), Φερεντίνος (68’ Τζοβάρας), Σκουτελιάς.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψαν στο γήπεδο Κρίζμαν και Κάργας

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ΠΑΣ υποδέχεται σήμερα τον Λεβαδειακό