Αθλητικά Αίθουσα Σύνταξης

Ώρες κοινού στον νέο στίβο των «Ζωσιμάδων»

Έτοιμος είναι ο καινούργιος στίβος του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», περιμένοντας, εκτός από τους αθλητές των σωματείων, και το κοινό που θέλει να αθληθεί, όπως κάνει γνωστό, με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Το κοινό, ελεύθερα και δωρεάν, θα μπορεί να χρησιμοποιεί το στάδιο τις καθημερινές από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, καθώς και το Σάββατο από τις 8 έως τις 11 το πρωί, με αποκλειστική χρήση των εξωτερικών διαδρομών 7 και 8.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του ταρτάν είναι το αθλητικό παπούτσι και ο σεβασμός στον χώρο και τους αθλούμενους. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν αναρτημένες στον χώρο του Σταδίου, που πλέον διαθέτει σύγχρονη σήμανση, η οποία θα βελτιωθεί και περαιτέρω.
Αν και ο σχεδιασμός της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ δεν έχει ολοκληρωθεί, κρίθηκε ότι δεν πρέπει να στερηθεί το κοινό τις νέες υποδομές για περισσότερο χρονικό διάστημα. Ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου θα πρέπει να γίνει σεβαστός από όλους τους χρήστες, τόσο για την ασφαλή λειτουργία του χώρου, όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες των σωματείων κλασικού αθλητισμού της πόλης, όσο και για την προστασία μιας σημαντικής δημόσιας αθλητικής επένδυσης.
Ο σχεδιασμός της Ε.Δ. το προσεχές διάστημα περιλαμβάνει αλλαγή της συνηθισμένης μέχρι σήμερα εισόδου από την οδό Τζαβέλα, με τη νέα είσοδο για το στάδιο να μεταφέρεται στην οδό Πινδάρου, στο δυτικό πέταλο του σταδίου, αλλά και νέα πληροφοριακή ενότητα στο site www.peaki.gr, αποκλειστικά για τους «Ζωσιμάδες», όπως έγινε πριν από λίγο καιρό για το κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Σχετικά άρθρα

Με πάνω από 1.200 συμμετοχές η 13η Δωδωναία συνάντηση στίβου

Επιστροφές αλλά και απουσίες πάλι στον ΠΑΣ

Θα κυνηγήσει βαθμούς στη Λαμία ο ΠΑΣ