Αθλητικά

Πάλι εκτός θα μείνουν οι Κριζμάν και Παμλίδης

Με αρκετές απουσίες έγινε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Ντόλοβατς, Παμλίδης και Κριζμάν, ενώ απουσίαζε ο Σιόντης που κάνει θεραπεία. Οι Κριζμάν και Παμλίδης και αυτή την αγωνιστική θα είναι εκτός ομάδας και δε θα ακολουθήσουν την αποστολή για Λαμία.

Ο Πετράκης θα ήθελε στην επίθεση τον Κρίζμαν, που είναι έξυπνος και μαχητικός παίκτης με πολλά προσόντα, αλλά προέρχεται από θλάση που έπαθε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο γιατρός της ομάδας έκρινε ότι δεν είναι 100% έτοιμος και προς αποφυγή τυχόν υποτροπής, καλό είναι να πάρει λίγες ημέρες παράταση η επιστροφή του στην ενεργό δράση. Το ίδιο ισχύει και για τον Παμλίδη. Έτσι αυτοί οι δύο, όπως και ο Σιόντης, δεν υπολογίζονται εκ νέου από τον Πετράλη. Δύσκολο είναι να παίξει και ο Σεργκελασβίλι, κάτι που αν τελικά συμβεί, θα είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΣ, καθώς είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Όλο το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να είναι σε θέση να βοηθήσει. Ο Νικολιάς έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά προληπτικά περισσότερο προπονήθηκε μόνος του και θα αγωνιστεί στη Λαμία.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής σε μικρούς και ανοιχτούς χώρους. Ο Πετράκης προσπαθεί να τονώσει και το ηθικό των παικτών του, για να παίξουν πιο ελεύθερα και με καθαρότερο μυαλό στο δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο «Άγιαξ», με σφιγμένες γροθιές, θα δώσει τη μάχη της παραμονής, βλέποντας κάθε παιχνίδι χωριστά και κυνηγώντας παντού βαθμό ή βαθμούς. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα με προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

Το μυαλό σας στο γήπεδο και όχι στις παραλίες!

Προπονήσεις αλλά και σενάρια πώλησης!

Προσαρμογή του ΠΑΣ στη νέα πραγματικότητα