Αθλητικά

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ

Το βάρος στην τακτική έδωσε και χθες ο Γιάννης Πετράκης, στην προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ.

Στο δίτερμα δοκίμασε σχήματα, με τον έμπειρο τεχνικό να σταματά πολλές φορές τις φάσεις και να δίνει οδηγίες στους παίκτες, ενώ υπήρξαν ασκήσεις τακτικής σε φάσεις άμυνας, δίνοντας βάρος και στα στημένα. Επειδή ο ΠΑΣ έχασε πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά, ο Πετράκης επέμεινε πολύ στις τελευταίες προπονήσεις για την καλύτερη οργάνωση της αμυντικής γραμμής, για να μπορεί η ομάδα να κυνηγάει βαθμούς και παράλληλα να έχει τον τρόπο να διεκδικεί τα κεκτημένα της, όταν χρειάζεται να κρατήσει αποτέλεσμα που την ικανοποιεί.

Από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό κρατούν το πάθος, την αποφασιστικότητα αλλά και τις πολλές φάσεις γα γκολ που δημιούργησαν, με πολλές τελικές προσπάθειες. Υπάρχουν και σημεία που θέλουν να διορθώσουν, όπως το καλύτερο τελείωμα των φάσεων και την καλύτερη οργάνωση στην άμυνα για να μην τρώει κρύα γκολ σε στημένες φάσεις, από κεφαλιές αντιπάλων ποδοσφαιριστών.

Όπως τονίσαμε και τις προηγούμενες ημέρες, το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω και από τελικός για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Για να έχει αξιώσεις στη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το απουσιολόγιο παραμένει ίδιο. Τιμωρημένος είναι ο Αθανασιάδης και τραυματίες οι Κριζμάν, Σιόντης και Παμλίδης. Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών, που θα είναι στην αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

Σχετικά άρθρα

Το ωράριο του ΠΕΑΚΙ τις ημέρες του Πάσχα

Ηπειρωτικός Αγών

9η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

Επαναδημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου