ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων στο Λουτράκι

Τη 2η θέση στους παίδες, την 3η θέση στις νεάνιδες και στις κορασίδες, και την 4η στους έφηβους κατέκτησε ο Αθλητικός Όμιλος Σπάρτακος Ιωαννίνων στους πανελλήνιους αγώνες άρσης βαρών παίδων -κορασίδων και εφήβων - νεανίδων, που διεξήχθησαν στο Λουτράκι στις 19-21 Απριλίου.

Μάλιστα, αν συμμετείχαν και τέσσερις αθλητές και δύο αθλήτριες, που απουσίαζαν, αν και είχαν προκριθεί, η κατάταξη θα ήταν μετά βεβαιότητας διαφορετική.
Σε ατομικό επίπεδο, οι αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου κατέκτησαν επτά χρυσά, τέσσερα ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλούς ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Στην κατηγορία 67 κ. ο Βασίλειος Τριφύλλης κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στο παίδων και ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο εφήβων, στην κατηγορία 89 κ. ο Ευάγγελος Δάλλας κατέκτησε τρία χρυσά στο παίδων, ένα χάλκινο στο εφήβων, στην κατηγορία 71 κ. η Μιχαέλα Γούδα τρία ασημένια στο κορασίδων και ένα χάλκινο στο νεανίδων, στην κατηγορία 55 κ. η Σταυρούλα Αγγέλη τρία χάλκινα στο κορασίδων και 5η θέση στο νεανίδων, στην κατηγορία 64 κ. η Βασιλική – Μαρία Μέτσιου δύο χάλκινα στο κορασίδων και 5η θέση στο νεανίδων, στην κατηγορία 55 κ. ο Βασίλειος Μάκης ένα χάλκινο παίδων και ένα χάλκινο εφήβων, στην κατηγορία 81 κ. ο Γεώργιος Τσιάκαλος τρία χάλκινα παίδων, στην κατηγορία 49 κ. ο Βασίλειος Λώλης ένα χάλκινο παίδων, στην κατηγορία 49 κ. η Αικατερίνη Μπάτζιου ένα χάλκινο νεανίδων, στην κατηγορία 49 κ. η Άννα Καλαμπόκη κατέλαβε την 4η θέση κορασίδων και 5η νεανίδων, στην κατηγορία 55 κ. ο Βασίλειος Δάλλας 5η θέση παίδων και στην κατηγορία 73 κ. ο Φώτιος Γιάννης την 8η θέση.
Η διοίκηση του Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, τον προπονητή Χρήστο Τριφύλλη, καθώς και τους Ευστάθιο Διαμάντη και Σταυρούλα Μπαλάσκα.

Σχετικά άρθρα

Με διπλή εκπροσώπηση ο Α.Ο. Σπάρτακος στη Μολδαβία

16 μετάλλια για τους «μικρούς» του Α.Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων

Μετάλλια και προκρίσεις για τους τζουντόκα του Α.Ο. Σπάρτακος