ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Με στόχο τη δεύτερη νίκη ταξιδεύει στα Τρίκαλα ο Βίκος Φalcons

Στα Τρίκαλα ταξιδεύει σήμερα ο Βίκος Φalcons για τον 2ο αγώνα της σειράς πλέι οφ με τα Τρίκαλα Basket, των οποίων επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι στα Γιάννενα με το ευρύ 90-63.

Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου θα προσπαθήσει να πάρει τη 2η νίκη και να προκριθεί στην τελική φάση των πλέι οφ ανόδου στην Elite League. Ο αγώνας θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας.

IBC – Με νίκη παραμένει στη National League 2

Με στόχο τη δεύτερη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει την παραμονή στη National League 2, το IBC υποδέχεται τον Γλαύκο Έσπερο αύριο Κυριακή στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.
Η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου επικράτησε με 68-70 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι άουτ και έδειξε ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει τον στόχο της. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ – Θέλουν να διευρύνουν το σερί τους οι Μολοσσοί

Το νικηφόρο σερί τους θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν οι Μολοσσοί κόντρα στον Πύρρο Αρταίων, με τον οποίο θα αναμετρηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα.
Μία ώρα αργότερα, στις 7, ο ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχεται την 3η στη βαθμολογία ΑΕ Καναλακίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, σε ένα ποαιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Για τα πλέι οφ της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, οι Νέοι Βίκου Ιωαννίνων θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Αίολο Αστακού αύριο Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, ενώ η Αστράκα υποδέχεται τη ΓΕ Κέρκυρας στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας στις 4 το απόγευμα της Κυριακής.

Α2 Γυναικών – Με την Πυλαία το Ioannina WBC

Την Πυλαία υποδέχεται το Ioannina WBC για την 25η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Γυναικών, με το παιχνίδι να έχει χαρακτήρα προετοιμασίας για την ομάδα των Ιωαννίνων ενόψει των πλέι άουτ που ακολουθούν.
Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή, σtη 1 το μεσημέρι, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.