Στο μικρόφωνο ο Ροντρίγκο Εραμούσπε έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο Παναγιώτη Χριστοβασίλη (δεξιά) και τον τιμ μάνατζερ Μπάμπη Καρβέλη. Όρθιοι από αριστερά Ζήσης Καραχάλιος, Νώντας Παντελάκης, Πέδρο Κόντε
Αθλητικά

Εραμούσπε: Φταίμε όλοι, με τον κόσμο θα δώσουμε τη μάχη παραμονής

Στην αρχή της συνέντευξης Τύπου του Παναγιώτη Χριστοβασίλη βρέθηκαν και οι αρχηγοί Πέδρο Κόντε, Ροντρίγκο Εραμούσπε, Ζήσης Καραχάλιος, Νώντας Παντελάκης.

Εκ μέρος όλων μίλησε ο Ροντρίγκο Εραμούσπε που ανέφερε: «Είμαστε εδώ επειδή το θέλουμε, γιατί αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική για μας. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας, γιατί υποστηρίζουν πάντα την ομάδα και δεν αξίζουν αυτό που συμβαίνει. Είμαστε εμείς υπεύθυνοι, όχι ένας παίκτης, αλλά όλοι μας. Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή, όταν ήμασταν σε μια παραπλήσια κατάσταση, ο Ζήσης με τον Νώντα ήταν σοβαρά τραυματισμένοι (σ.σ. εννοεί Καραχάλιο και Παντελάκη), κάποιοι έλεγαν ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει γιατί δεν παίζει ο Ζήσης και ο Νώντας. Και ίσως τώρα κάποιοι από αυτούς να λένε ότι «ο αυτός ο παίκτης είναι το πρόβλημα, ο άλλος παίκτης είναι το πρόβλημα…». Όχι, δεν είναι έτσι. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε όλοι υπεύθυνοι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο από μας. Το πολύ σημαντικό είναι αυτά τα έξι παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να παίξουμε όλοι μαζί, μαζί με τους οπαδούς μας, μαζί με όλο τον κόσμο, μαζί με την πόλη. Όταν παίζουμε στους «Ζωσιμάδες» με τους οπαδούς μας, παίζουμε με δώδεκα παίκτες. Η Ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα μας λέει να πιστεύουμε και να πολεμάμε μέχρι το τέλος. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας, χρειαζόμαστε την πόλη, και θα πολεμήσουμε μαζί μέχρι το τέλος. Και στο τέλος, ότι και αν γίνει, εμείς θα μπούμε μπροστά, θα βάλουμε μπροστά τους εαυτούς μας. Όπως ήταν όμορφα τα πράγματα στα ημιτελικά του Κυπέλλου ή όταν ήμασταν στην εξάδα και βγαίναμε μπροστά, έτσι θα βγούμε μπροστά και τώρα».

Σχετικά άρθρα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και η περίπτωση Εραμούσπε

Βαγγέλης Γυφτόπουλος