Αθλητικά

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Πέδρο Κόντε

Η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ θα τις κυνηγήσει μέχρις εσχάτων.

Η σημερινή προπόνηση έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ αφού υπήρξε και προβολή βίντεο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό όλων, πέρα από τις τεχνικές οδηγίες και όλα τα υπόλοιπα.
Ο Πέδρο Κόντε ξεκίνησε ασκήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια διαφοροποιήθηκε κάνοντας τρέξιμο και ατομικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός φορ, τον οποίο τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια, επιστρέφει κανονικά στην ενεργό δράση εντός των ημερών και ασφαλώς θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Δημήτρης Ναούμης που και αυτός είναι θέμα ολίγων ημερών να επανέλθει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Απουσίασε ο Λιάσος που έχει ίωση και ο Ντεμίρ που είναι με άδεια στην Τουρκία περιμένοντας το χαρμόσυνο γεγονός γέννησης του παιδιού του. Πιθανόν από Δευτέρα με Τρίτη να επιστρέψει στα Γιάννινα και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Στο ΠΕΑΚΙ ήταν και ο Ζόρντι Τούτου που αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα σε ημερομηνία που θα καθοριστεί. Οι συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ του ευχήθηκαν γρήγορα να επιστρέψει σιδερένιος, καθώς στο περασμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαθε ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού. Το κυρίως πιάτο του σημερινού προγράμματος είχε περισσότερο ασκήσεις ταχυδύναμης. Για αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Σχετικά άρθρα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη ένταξη του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο πιο φτηνός και προβλέψιμος υποβιβασμός στην Ιστορία του ΠΑΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και η περίπτωση Εραμούσπε

Βαγγέλης Γυφτόπουλος