Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκέργκελι Νάγκι
Αθλητικά

Εντάξει ο Νάγκι, σε λίγο γυρίζει και ο Κόντε

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε την Αποκριά στους παίκτες ο Μιχάλης Γρηγορίου, από σήμερα ξεκίνησαν οι προπονήσεις και η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο για να βελτιωθούν κάποια πράγματα κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι για να μην τρώει η ομάδα εύκολα γκολ και χάνει τα παιχνίδια.
Το ευχάριστο είναι ότι από σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις ο τερματοφύλακας Γκέργκελι Νάγκι, σε μια νευραλγική θέση που πονά από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΣ και το πλήρωσε ακριβά με την απώλεια πολλών βαθμών. Επίσης στο τελικό στάδιο αποθεραπείας είναι και ο Πέδρο Κόντε που εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Ο Τούτου ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης από τον τραυματισμό στο Περιστέρι και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να δουν τι ακριβώς έχει και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Με άδεια βρίσκεται για λίγες ημέρες στην Τουρκία ο Μέτε Κάαν Ντεμίρ, περιμένοντας να γεννήσει η γυναίκα του και να γίνει πατέρας. Με το καλό να περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας, έχοντας και τις ευχές όλων των Γιαννιωτών φιλάθλων.
Το σημερινό πρόγραμμα είχε προπόνηση προσαρμογής και επικεντρώθηκε σε αερόβια παιχνίδια με την μπάλα.

Σχετικά άρθρα

Η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο ορισμός του Κουμπαράκη

Διαφορετικό το φετινό Πάσχα για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”

Το παρελθόν δείχνει το…μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος