Μαγνητική θα κάνει ο Τούτου για τον τραυματισμό στο Περιστέρι
Αθλητικά

Το σημερινό ρεπό στον ΠΑΣ και η μαγνητική του Τούτου

Ρεπό έχουν σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πετάξουν αετό και από αύριο Τρίτη θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα κάνει μίνι ανασυγκρότηση της ομάδας, μήπως και μπορέσει να αναστραφεί η κατάσταση, εκμεταλλευόμενος αυτές τις ημέρες της διακοπής των αγώνων. Ο ΠΑΣ είναι ο μεγάλος χαμένος της 1ης αγωνιστικής, αφού έχασε με σκορ 3-2 στο Περιστέρι από Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει, ο Βόλος πέρασε άνετα με 2-0 στην Τρίπολη από τον χλωμό Αστέρα, ο Παναιτωλικός κέρδισε 3-0 τον Πανσερραϊκό και η Κηφισιά έφερε ισοπαλία 0-0 με τον μέτριο ΟΦΗ.
Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον άλλοτε δυνατό «Άγιαξ της Ηπείρου», έχοντας κόντρα και την διαιτησία με όσα έκανε απροκάλυπτα στο Περιστέρι ο Μανούχος σε συγχορδία με τον επόπτη Ψαρρή από τη Ζάκυνθο και τον VARίστα Τσακαλίδη. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσει και επιβάλλεται να παλέψει μέχρι το τέλος έχοντας το δικαίωμα στην ελπίδα.
Ο Τούτου που αποχώρησε τραυματίας από το Περιστέρι αναμένεται να κάνει μαγνητική περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έπαθε και πόσος χρόνος αποκατάστασης θα χρειαστεί. Πρόκειται για έναν πολυτιμότατο ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, όπως έγινε και με τον Πέδρο Κόντε. Δυστυχώς, τώρα που χρειάζεται η ομάδα κάποιους παίκτες κλειδιά, όπως ο Κόντε, ο τερματοφύλακας Νάγκι και τώρα ο Τούτου, δεν τους έχει στο γήπεδο.

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ