Αθλητικά

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα της παραμονής

Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μιχάλης Γρηγορίου, στο γήπεδο επέστρεψαν από σήμερα Τσικνοπέμπτη οι παίκτες του ΠΑΣ, ξεκινώντας την προετοιμασία για τους αγώνες των πλέι άουτ με αφετηρία το παιχνίδι με την Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Παρά τη βροχή με κρύο και αέρα, η προπόνηση έγινε κανονικά στο ΠΕΑΚΙ, σηματοδοτώντας τον νυν υπέρ πάντων αγώνα που πρέπει να δώσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για να κερδίσει την παρτίδα της παραμονής. Από αύριο Παρασκευή αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις ο γκολκίπερ Νάγκι, κλείνοντας αυτή την εκκρεμότητα που υπήρχε. Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Εραμούσπε με την προοπτική να μπει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς, ξεκίνησε τρέξιμο ο Παντελάκης που έχει θλάση ελαφράς μορφής στον προσαγωγό, μήπως και προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Προβλήματα τραυματισμών έβγαλαν οι Λεό, Ναούμης και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν επιστρέψουν σύντομα στην ενεργό δράση. Για την πρεμιέρα των πλέι άουτ δεν υπολογίζεται και ο Σόρια που συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση πάλι στο ΠΕΑΚΙ, περιμένοντας ο Γρηγορίου και οι συνεργάτες του τις ημερομηνίες των αγώνων πλέι άουτ για να καθορίσουν επακριβώς και το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας.
Και η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με το πρόγραμμα να έχει αγωνιστικά παιχνίδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εραμούσπε, ενώ τρέξιμο έκανε ο Παντελάκης. Εκτός ο Νάγκι ο οποίος αναμένεται να μπει κανονικά αύριο, και οι Λεό και Ναούμης. Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ».

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη και πήρε το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον νέο χάρτη της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Από Δευτέρα οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Βαγγέλης Γυφτόπουλος