Ο Βόλος πήρε ισοπαλία 0-0 στην Κηφισιά αλλά χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά
Αθλητικά

Μηδενισμός του Βόλου με Κηφισιά, αλλάζει η βαθμολογία

Την απόφαση να κατακυρώσει το παιχνίδι Κηφισιά-Βόλος υπέρ της πρώτης πήρε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague για την ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τεττέι.

Το παιχνίδι έληξε 0-0 αλλά το παίρνει στα χαρτιά η Κηφισιά με σκορ 3-0. Ωστόσο, ο Βόλος έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό. Τώρα, παίρνει συν δύο βαθμούς η Κηφισιά και χάνει έναν βαθμό ο Βόλος.
Ο ιδιοκτήτης του Βόλου τιμωρήθηκε επίσης με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες ενώ τόσο στην ΠΑΕ όσο και σε κείνον επιβλήθηκαν πρόστιμα 50 και 20 χιλ. ευρώ αντίστοιχα.
Αναλυτικά η απόφαση: «ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ) και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ)».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(26η Αγωνιστική)
ΠΑΟΚ 60
ΑΕΚ 59
Ολυμπιακός 57
Παναθηναϊκός 56
Άρης 42
Λαμία 34
————————————————–
Αστέρας Τρίπολης 31
Ατρόμητος 28
Πανσερραϊκός 27
ΟΦΗ 25
Κηφισιά 21
Παναιτωλικός 20
Βόλος 19
ΠΑΣ Γιάννινα 18
ΣΗΜ: Οι έξι πρώτες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και των ομάδων που θα βγουν στην Ευρώπη.
-Οι οκτώ τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνες πλέι άουτ, όπου οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν απευθείας στη Β’ Εθνική.
-Ο Ολυμπιακός έχει έναν μηδενισμό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
-Ο Βόλος έχει έναν μηδενισμό στον αγώνα με την Κηφισιά

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ