ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Σε άλλο επίπεδο ο Βίκος Φalcons, σάρωσε και τη Νήαρ Ηστ

Στις επτά συνεχόμενες νίκες έφτασε ο Βίκος Φalcons με την επικράτησή του με 92-68 επί της Νήαρ Ηστ, δείχνοντας ότι με τις προσθήκες και τον Κώστα Δελέγκο στον πάγκο του είναι πλέον σε άλλο επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες της National League 2.

Η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε από την αρχή ότι είχε άγριες διαθέσεις και με μπροστάρη τον Ivosev πήρε διψήφια διαφορά από την πρώτη κιόλας περίοδο. Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει και έφτασε μέχρι και το +21 στη δεύτερη περίοδο, με την ομάδα του Κ. Δελέγκου να βγάζει ενέργεια και να προσφέρει όμορφες φάσεις.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, κατεβάζοντας τη διαφορά στους εννέα πόντους, αλλά ο Βίκος είχε τις απαντήσεις και ξαναέχτισε μια διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας τελικά στη δέκατη εντός έδρας νίκη του και παίρνοντας ρεβάνς για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου.
Όλο και περισσότερες πτυχές των δυνατοτήτων του ξεδιπλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι ο Ivosev, που ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος. Συνολικά μέτρησε 28 πόντους με τέσσερα τρίποντα, ενώ φόρτωσε και αρκετά φάουλ τους παίκτες των φιλοξενούμενων. Δριμύτερος επέστρεψε ο Τσιλούλης, που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων, πετυχαίνοντας 17 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Μαυρογιάννης με 13 και Πάτρας με 12. Από τη Νήαρ Ηστ ξεχώρισαν ο Καραχάλιος με 18 και ο Κουπίδης με 13.
Τα δεκάλεπτα: 23-13, 51-34, 68-56, 92-68.
Vikos Φalcons (Δελέγκος-Κουγιουμτζίδης): Χείλαρης 6(2), Αναγνωστάκης, Μαυρογιάννης 13(1), Τσιλούλης 17(3), Πάτρας 12, Καΐκας, Ivosev 28(4), Αποστόλου, Παπαδάκης 4(1), Σπυριδονίδης 7(1), Τάταρης 5.
Νήαρ Ηστ (Καραμπάς-Πατρινός): Καραχάλιος 18 (2), Ζήρος 7 (1), Γιανναλέτσος 7, Κουπίδης 13 (2), Δέλγας 7, Δημητρίου 2, Καρυστινός 5 (1), Τηλιόπουλος, Σπανός 3, Φουστέρης, Αουτερβάαλ 6.