Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκέργκελι Νάγκι
Αθλητικά

Χωρίς Εραμούσπε, Νάγκι, Τζίμα η αποστολή του ΠΑΣ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει αύριο Κυριακή (3/3) και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν όλη την εβδομάδα, δεν κατέστη δυνατόν να είναι έτοιμος ο Ούγγρος τερματοφύλακας Γκέργκελι Νάγκι που έμεινε πάλι εκτός αποστολής. Εκτός είναι ο επίσης τραυματίας Εραμούσπε και ο Τζίμας που συμπλήρωσε 9 κίτρινες κάρτες Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ, επιστρέφουν οι Ροσέρο, Καραχάλιος, Ριένστρα (εξέτισαν τις ποινές) Παμλίδης, Κιάκος (αποθεραπεύτηκαν). Εκτός έμειναν και οι νεαροί Μίνα, Ναούμης, Κύρκος, που αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων Κ19 στο νικηφόρο παιχνίδι με 2-1 που έδωσαν σήμερα επί του Ατρόμητου.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για το αυριανό παιχνίδι και πήρε στην αποστολή ο Γρηγορίου είναι οι Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Κιάκος, Καραχάλιος, Κόντε, Ντεμίρ, Τζίνο, Λεό, Λιάσος, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τούτου, Βρακάς.

Σχετικά άρθρα

Η αποστολή για Κηφισιά και άλλες ειδήσεις από τον ΠΑΣ

Στα μονοπάτια της Β’ Εθνικής που θα βαδίσει ο ΠΑΣ!

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Λήγουν Ιούνιο τα συμβόλαια 16 παικτών του ΠΑΣ